FundFantasy geliyor!
FundFantasy geliyor!

FundFantasy %20 indirimli Token satışı için son gün 11 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fantezi futbol tadındaki yeni bir Blockchain platformu, kripto para spekülasyonunu daha az riskli hale getirirken aynı zamanda eğlenceli yönünü açığa çıkarmaya odaklanıyor: FundFantasy.

Kripto para birimlerine olan ilginin en dikkate değer yönlerinden biri, şüphesiz insanların hayal gücünü yakalama başarısı. Birkaç yıl önceye kadar, hatta kısmen bugün hala, çoğu insanın Blockchain ve kripto para birimlerinin ne olduğu konusunda neredeyse hiçbir fikri yoktu.

Bu oldukça karmaşık bir fenomen ve hala kripto para ticareti veya transferi yapmak, başlangıç düzeyinde bilgisi olanlar için hayli zor. Bununla birlikte, kripto para yatırımlarının getirdiği büyük kazançlar, son dönemde ana akım ve sosyal medyada Bitcoin’in sevilmesine sebep oldu.

FundFantasy ile riskler azalacak, eğlence artacak!

Dolayısıyla artık halkın büyük kısmının kripto para yatırımlarıyla elde edecekleri fırsatları kolladığı bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Kripto para ticareti, zor ve riskli bir süreç. Ama yeni bir Blockchain platformu, kripto para spekülasyonunu daha az riskli hale getirirken aynı zamanda eğlenceli yönünü açığa çıkarmaya odaklanıyor: FundFantasy.

Şirket, kripto portföylerinde fantezi spor modelini kullanıyor ve kullanıcılar büyük kayıp riskleri olmadan piyango düzeyinde kazanç şanslı elde ediyor.

Rekabetçi bir ortamın yaratıldığı, fantezi futbol tadında bir platform

Ekibin whitepaper’da belirttiği gibi, birçok kişi için kripto yatırımları profesyonel yatırım ve rekreasyonel kumar arasında gerçekleşiyor. Buradaki temel sorun, yatırımcılar konvansiyonel yatırım sürecinde pek çok zorluk ve riskle karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla amatör yatırımcılar, konvensiyonel kripto para yatırımı konusunda her yönden dezavantajlı konuma düşüyor.

FundFantasy’nin yaratmak istediği şey, insanlara daha kolay bir kullanıcı deneyimi sunmakla birlikte yatırımla ilgili riskleri azaltırken yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamanın bir yolunu sunmak. Şirketin çözümü, bir fantezi futbol ligine benzer şekilde, kullanıcıların diğer yarışmacılar tarafından ödenen miktardan bir pot kazanması için rekabetçi bir platform yaratmak. Böylece hem çevrimiçi ticarette hem de çevrimiçi şans oyunu piyasasındaki bilinen sorunlara doğal bir çözüm oluşturmuş oldular.

Daily Fantasy Sports’un yükselişi hafızalarda

Eski spor bahsi endüstrisi Daily Fantasy Sports’un yükselişi ile devrim yarattığını hatırladığımızda, iyi fikirlerin dünyayı değiştirebileceği gerçeği bir kez daha karşımıza çıkmış oluyor. FundFantasy’nin de çevrimiçi ticaret piyasasına sağlamak istediği şey, tam olarak bu.

Şirket, profesyonel ve amatör ekonomik analistlerin büyük ve belirsiz miktardaki paraları tehlikeye atmadan piyango boyutunda ödüller kazanmalarını sağlayacak.

Blockchain teknolojisinin tüm imkanlarından faydalanılacak

Ayrıca Blockchain teknolojisinin imkânları, geleneksel “Fantasy” tipi platformların ötesinde yeni olasılıklara da izin veriyor. FundFantasy, yeni bir güvenlik seviyesi getirmek için ledger teknolojisini kullanacak. Bu teknolojiye göre; kullanıcılar tarafından girişi sağlanan kripto varlık portfolyoları, finansal veri API’leri tarafından hesaplanan dönüş oranları ve fiyat kayıtları hesaba katılarak sıralanır. Portfolyolar, kullanıcı tarafından gönderildikleri andan itibaren şifrelenir ve yalnızca yarışma başladığında yayınlanır. Böylece çalışanlar, kullanıcıların sunduğu portföylere eriştiklerinde ortaya çıkabilecek asimetrik bilgi problemi ortadan kalkar. Zira böyle bir durum, yönetim tarafından veya haksız avantaj elde etmek isteyen çalışanlar tarafından istismar edilebilir.

 

Ciddi portföy yönetimi, ledger ve Blockchain…

Platformun günlük yatırımcılar dışında ciddi tüccarlardan da hayli ilgi aldığını görmek ilginç olacak. Ciddi yatırımcıların bile, portföy rekabetindeki günlük çarpıntılara ve daha ciddi portföy yönetimine ilgi duymaları mantıklı görünüyor. Pilot platformları için yüksek ilgi gören ekip, çalışmalarını bu momentum üzerine inşa etmek istiyor.

FundFantasy token satışı 25 Şubat’ta başladı. Daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin