FTX Japonya, para çekme işlemlerine başlıyor mu?

FTX mağdurları, toplu dava açtı: Detayda neler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX iflasıyla ilgili kefaletle serbest kalan Sam Bankman-Fried’in dedikoduları dolaşırken, mağdurlar toplu dava yolunu seçti. İşin artık magazinsel boyutu da ortaya çıktı. Hatta bu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde haber yapmıştık. Amazon SBF ve FTX ile ilgili bir film yapacağını açıklamıştı.

FTX borsasının ani çöküşü ve kurucusu Sam Bankman-Fried’in iflası hakkında tam ölçekli bir film dizisi yaratmayı planlıyor. Film hakkında bazı detaylarda ortaya çıktı. Fakat FTX mağdurları artık bu oyunun bir ceza karşılığı olması gerektiğini düşünüyor.

Bir grup müşteri iflas etmiş kripto para borsasından fonları geri alan ilk kişi olmak için FTX’e dava açıyor. Delaware’deki iflas davasının bir parçası olarak açılan dava, ticaret platformundaki varlıklarının iflas eden şirketten ziyade kendilerine ait olduğunu kabul eden bir mahkeme kararı istiyor.

FTX mağdurları, yatırımlarını geri almak istiyor

FTX müşterileri, Salı günü kripto borsasına ve kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF) dahil eski yöneticilerine karşı dava açtı. Mahkemenin platformla birlikte tutulan dijital varlıkların FTX veya diğer alacaklılarından ziyade müşterilerine ait olduğunu beyan etmesini istiyorlar.

Reuters ve Bloomberg tarafından yayınlanan raporlara göre grup, FTX mağdurları Delaware’deki davanın bir parçası olarak toplu dava olarak kabul edilmesini de istiyor. Bahamalar merkezli FTX , trader’lar ve yatırımcılar paralarını çekmek için acele ederken, 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunmuştu.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin