Bitcoin 2023 yılı için beklentisi şimdiden oluşmaya başladı mı?

Bitcoin 2023 yılı için beklentisi şimdiden oluşmaya başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi, her ne kadar iyi bir performans göstermese de beklentiler yeni yılla umutlanıyor. Bitcoin 2023 yılında yatırımcılar daha çok iyileşmenin olacağını düşünüyor. Bu kadar kötü geçen bir yıl sonrasında farklı bir sene bizleri bekleyebilir.

80.000 $ Bitcoin için yıl sonu bahsi şu anda tamamen masadan kalkmış gibi görünebilir. Ancak Mart ayında BTC 48.000 $ ‘a yükselirken çok da eski değil. Ne yazık ki, 28 Mart’ta 48.220 dolarla zirve yapan iki haftalık %25’lik kazanımları acımasız bir ayı piyasası izledi.

Bitcoin’in son boğa koşusu, Kasım 2021’de gelmişti. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 69.000 $ ile BTC zirveye ulaştı. Fakat Bitcoin ve genel kripto piyasası o zamandan beri kazanımları tersine çevirdi. Hakim düşüş duygularına rağmen, tarihsel veriler, Bitcoin 2023’te başka bir ralliye başlamak için sıraya girebileceğini gösteriyor.

Bitcoin 2023 yılı olacak mı?

Strateji hizmetleri platformu XOR’un CEO’su Aurelien Ohayon tarafından bir analiz paylaşıldı. 28 Aralık tarihli bir analiz, Bitcoin’in tarihi boğa koşusunun her dört yılda bir gerçekleştiğini belirtiyor. Bu durumda, ilk boğa koşusunun 2015’te bir ralli ile sonuçlanan başka bir gerilemeden önce 2011’de ortaya çıktığını kaydetti. 

Gerçekten de 2018 kripto kış sezonundan sonra Ohayon, 2019’un başka bir Bitcoin boğa koşusunun temelini oluşturduğuna dikkat çekti.

Sonuç olarak, tarihsel eğilime dayalı olarak Bitcoin 2023, potansiyel olarak Bitcoin boğa koşusu için temel oluşturacak. Ohayon’un teknik analizine göre, Bitcoin ayı piyasaları yalnızca bir yıl sürüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin