featured
flyCARE

FlyCARE Blockchain teknolojisi ile medikal, sağlık ve kişisel bakım hizmetlerini yeniden canlandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üç yıl süren altyapı çalışmalarının ardından, FlyCARE modern yaşamın taleplerini kabul eden devrim niteliğindeki kişisel bakım hizmetini sunmaya hazırlanıyor. Dijital devrim ilerledikçe, bakım hizmetlerine erişimin diğer endüstrilerin gerisinde kaldığı, teknolojideki ilerlemelere rağmen hâlâ sıkıcı randevu ve rezervasyon gecikmeleri, hastane kuyrukları insanların muzdarip olduğu başlıca konular olarak karşımıza çıkıyor.

Üç probleme üç çözüm

FlyCARE, sağlık sektörüne ilişkin üçlü bir problem zinciri tespit etti. Birincisi, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve tüketiciler arasındaki iletişim çoğu zaman karmaşık ve uzun ömürlüdür. Tüketiciler ve sağlayıcılar için etkili bakım uygulanması zahmetlidir.

İkincisi, ulaştırma çözümleri evde bakım için oldukça kötüdür. Genellikle pahalı, ergonomi ve hijyen yoktur. Bu, en küçük ev müdahelelerinde (medikal, paramedikal veya kozmetik) bile tüm taraflar için güvenli ve etkili hale getirmek için gerekli kabul edilebilir standartların çok altında.

Son olarak, bakım hizmetleri için kullanılan dijital araçlar ana işlevleri dışında kullanılır ve çoğu zaman sadece teşhis koyma veya randevu belirlemede görev alır. FlyCARE, bu üç problemi bir Blockchain ekosistemiyle bütünleştirecek; şeffaflık, güvenlik ve işlem ve ödemelerin verimliliğini sağlayacak kullanıcı dostu bir mobil platformla yönetecek.

Üç sorun için üç flyCARE çözümü

flyCARE
flyCARE

FlyCARE uygulaması, bireylerin, süreçleri hızlandırmak için bir coğrafi konum belirleme ve rezervasyon algoritması kullanarak kayıtlı bakım sağlayıcılara randevularını verimli bir şekilde hazırlamaları ve kısıtlama olmaksızın, seçtikleri bir uygulayıcı ile bakım hizmeti almaları için yaratılmış bir araç. Uygulayıcılar, kullanıcılar tarafından puanlanır ve FlyCARE, doğrulama işlemi sayesinde en yüksek kalitede hizmet vermeyi garanti eder.

Sağlık görevlisi aynı zamanda, uygulamalarını kurum içi aracılar olmadan süreçlerini optimize ederler ve bu uygulama sayesinde gelir elde ederler. FlyCARE ayrıca, her bir uzmanlık alanı için sağlık bakımı giriş ve önerileriyle iki yıl boyunca tasarlanan ergonomik ve hijyenik bir evde bakım ekipmanı seti olan flyBOX‘ı kullanıma sunacak. Bu temel ekipmanın taşınması son derece kolay ve kuaförlük, diş bakımı ve pedikür gibi alanlarda 22 bakım uzmanı tarafından test edildi.

Hizmetin verimliliğini arttırmak için FlyCARE, tüm ilgili meslekler için sarf malzemesi üreticileri ile yakın bir şekilde çalışarak, tüm FlyCARE uygulayıcılarının işlerinin gerektirdiği ürünlere erişmelerine olanak tanır. Ayrıca, birkaç basit tıklama ile FlyCARE uygulayıcıları sarf malzemelerini kolayca temin edebilir ve doğrudan onlara veya hastalarına teslim edilmesini sağlayabilirler.

Token dağıtımı

Platform, hizmeti kolaylaştırmak için Ethereum ağı ve beraberindeki akıllı sözleşme teknolojisini kullanıyor. Platform, ERC20 altyapısı ile FCC’ye ev sahipliği yapıyor. FCC, platformdaki ödeme ve işlemler için bir araçtır ve şu anda satışta olduğunu belirtelim. FCC token ön satışı (Presale) ve topluluk satışı (Crowdsale)  tarihleri ve indirim detayları aşağıdaki gibidir:

  • Ön satış (Presale): 14-27 Mayıs 2018, %20 indirim, ve 28 Mayıs-10 Haziran 2018 %15 indirim
  • Crowdsale: 11-17 Haziran 2018, %10 indirim ve 18-24 Haziran 2018, %5 indirim
  • 25 Haziran 2018-14 Temmuz 2018: İndirim yok ve crowdsale sona eriyor. 

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

FlyCARE

Web Sitesi – TelegramTwitterMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin