featured

Video Tabanlı Sosyal Paylaşım Ağı Flixxo, ICO’ya Hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Video tabanlı sosyal paylaşım ağı Flixxo, 24 Ekim 2017’de Token satışına başlıyor.

Video, sosyal ağlardaki içeriğin ana kaynağı haline geldi, ancak YouTube gibi mevcut en iyi video siteleri, en son teknolojik yeniliklerden yararlanmıyor ve içerik oluşturucularının çoğuna çabaları için çok az ödül sunuyor.
Flixxo, RSK ve PopCorn Time kurucuları tarafından geliştirilen, sosyal ağları toplumsal ekonomilere dönüştürmek için akıllı sözleşmeler ve eşler arası dosya paylaşımı kullanan blockchain tabanlı bir uygulamadır.

Video paylaşımın rengi değişiyor

Flixxo, aynı zamanda bir film yapımcısı ve bitcoin’in üstündeki akıllı sözleşme platformu olan RSK (Rootstock )’un kurucularından Adrian Garelik’in Bitcoin blockchaini’nin video dağıtım platformu oluşturma potansiyelini gördüğünde başladı. 2017’de Federico Abad, UX / UI profesyoneliyle bir araya geldi ve Popcorn Time, son derece popüler ve yenilikçi bir akış uygulaması ve ilk merkezi olmayan uygulamalardan biri oldu. Daha sonra, ünlü Riecoin dijital para birimini oluşturan bir kripto para uzmanı olan Pablo Carbajo’yla birleştiler. Flixxo ekibinin temelini atan kişi, büyük veri ve yapay zekada uzmanlaşmış dünya çapında bir şirket olan Edrans’in CEO’su Javier D’Ovidio’dur. Birlikte, blockchain teknolojisinin ve akıllı sözleşmelerin gücünü sosyal medya video dağıtım ve tüketimine getirecek yeni bir platform üzerinde çalışmaya başladılar ve hem içerik oluşturucuları hem de kullanıcılar için daha fazla etkileşim ve ödül verdiler.

Flixxo, YouTube’a merkezi olmayan bir alternatif sunuyor; Kullanıcılar videolarını Flixxo ağına yüklerler ve bu videoların ne kadar gelir elde edeceğine ağdaki katılımcılar karar verir. Videoların bedelleri Flixx coin ile ödenir.

Şayet bir kullanıcı bir videoyu izlemek için Flixx öderse, aynı zamanda o videoyu paylaşma yetkisine de sahip olur. Dolayısıyla bu paylaşılan videodan ikinci kullanıcı da Flixx kazanır.

Sony ve HBO gibi devler için sosyal medya içeriği üreten FAV Media’nın CEO’su Mark Goldemberg, Flixxo’nun modeline övgüde bulundu:

“Dijital dağıtım konusunda aksaklık arayışı içinde olan dijital içerik üretiminde yeni eğilimler var. Gençler ve bayanlar için bir ekonomi geliştirerek, Flixxo bu tür içerik için yeni iş fırsatları geliştirecek. “

Reklam verenler paylaştıkları video içeriklerini izleyen kullanıcalara ödemelerini Flixx coin aracılığıyla yaparlar ve böylece Flixx coin için organik bir finansal ekosistem oluşur.

Flixxo token satış ve dağıtımı

Flixxo, üretimi tamamlanmış 1 milyar Flixx token dağıtacak.

Lansmanı 13 ekimde yapılacak olan Flixxo’nun toplu satışı 24 ekimde (ICO) başlayacak.

Toplu satış döneminde toplam 300 milyon adet Flixx token satılacak.

Flixx alımları Ethereum ile yapılacak, 1 ethereum = 4.000 Flixx (1 Flixx = 0.00025ETH)

ICO sürecindeki bonuslar;

  • İlk 24 saat içinde satın alanlar için % 30 bonus (1 ETH = 5200 Flixx),
  • 2 ila 7 gün arasında yapılan satın alımlarda % 25 bonus (1 ETH = 5000 Flixx)
  • 8 ila 14 gün içinde yapılan satın alımlarda % 20 bonus (1 ETH = 4800 Flixx)
  • 15 ila 21 gün içinde yapılan satın alımlarda % 15 bonus (1 ETH = 4600 Flixx)
  • 22 ila 30 gün arası yapılan satın alımlarda % 10 bonus (1 ETH = 4400 Flixx)

Flixx fonlarının dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleşir.

Toplam jetonların % 30’u Flixxo toplu satış (ICO) sırasında satılacak (300.000.000) adet.

Toplam Flixx’in % 10’u geliştirme ekibi ve ortakları için tahsis edilecek ve bu fon orantılı olarak 2 yıla yayılacak. (100.000.000) adet.

Bir diğer %10, danışmanlar, bonus programının maliyetleri ve içerik yaratıcılarıyla gelecekteki ortaklıklar için şirkette kalacak. (100.000.000) adet.

Geri kalan % 50, akıllı sözleşme yoluyla kullanıcılara ve oluşturuculara Flixxo platformuna katılmaya teşvik etmek ve güçlü bir topluluk oluşturmak için dağıtılacak (500.000.000) adet.

Flixxo’nun CEO’su ve kurucusu olan Adrian Garelik;

“Sinemayla uzun zamandır birlikte olmuştum, bu yüzden internetin tüm dünyadaki insanların eserlerine yayılmasını nasıl kolaylaştırdığını seviyorum. Bununla birlikte, büyük video dağıtım siteleri yekpare, merkezileştirilmiş ve tüm zor işlerinden dolayı oluşturuculara küçük ödüller sunuyor. Flixxo, çevrimiçi video oluşturmayı veya izlemeyi sevenlerin eline tekrar güç ve tercih koyarak büyük bir değişime işaret ediyor. “

“Blockchain teknolojisi dünyaya devrim yaratıyor ve bu devrimin çevrimiçi video dağıtım için de zamanı geldi. İçerik üretenler ile izleyenler  aynı anda  ödüllendirilirken, Bu gelir paylaşımı modeli topluluğun bir araya gelmesini sağlıyor  ve bu sayede Video severler için yeni bir sosyal ağ oluştuyoruz.”

Token Satış Sonrası Gelecek Planları;

24 Ekim 2017’de başlayan Flixxo token satışı (ICO) sadece bir başlangıç. 2018 yılının ilk çeyreğinde, şirket merkezinin açılışı yapılacak, ikinci çeyrek ise işlevsel platformun başlangıcını görecektir. Flixxo, 2018 yılının dördüncü çeyreğine kadar diğer video platformlarıyla ağ entegrasyonunu ve Flixx alım-satımı ve Flixxo Marketplace’in prömiyerini yapmayı planlıyor.
2019’un başında oyun, müzik ve pazardaki platformlarla entegre olan platformun çok yönlülüğü ve işlevselliği için tanık olacağız. Sonuçta, blockchain teknolojisinin gücü ve yeniliği BitTorrent eşler arası dosya paylaşımı esnekliği ile birleştiğinde, Flixxo göstergesi satışı video akışında önemli bir değişikliği müjdeleyecektir.

Facebook: @flixxo

Twitter: @flixxo


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin