Fanfare
Fanfare

Fanfare ile video paylaşarak kazanç elde etmek artık mümkün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Videolar üzerinden kazanç elde etmeyi mümkün kılan Fanfare, sektörün güçlüleri arasında yer alacağa benziyor. Gelin, detayları birlikte inceleyelim.

E-ticaretin popüler bir hale gelmesiyle insanların satın alma alışkanlıkları da hayli değişti. Akıllı telefonların ortaya çıkışı ve sosyal medyanın kullanımı, içerik paylaşmayı da daha rahat hale getirdi. Kullanıcılar günümüzde, video içerikleri başta olmak üzere her türlü içeriğe ilgi gösteriyor. Sosyal medya, mesajların dünyanın en uzak köşelerine en kolay şekilde ulaşmasını mümkün kılıyor.

Sosyal medyanın gücü yadsınamaz. Dijital pazarlama uzmanları da bu gerçeğin farkında. Video içeriklerinin ise tüketicileri son derece etkilediğini biliyorlar. Peki ya e-ticaret ve sosyal medya arasında entegrasyonu mümkün kılan bir platform olsaydı?

Fanfare: E-ticaret ve sosyal medyanın yeni entegrasyonu

Fanfare, üzerinden alışveriş yapılabilen videolar aracılığıyla sosyal ticaret alanında devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Tüketici tarafından oluşturulan videoların üzerinden alışveriş yapılabilir hale gelmesini sağlayan Fanfare bunu nasıl başarıyor? Aslında çok basit. Bahsi geçen şey yalnızca “Hemen Satın Al” bağlantısının videolara eklenmesiyle mümkün kılınıyor. Müşteri videoyu izlerken bağlantıya tıklayabiliyor ve video bitmeden satın alma işlemini tamamlayabiliyor. Pazarlama için harika bir yol değil mi?

Fanfare, sürece dahil olan her taraf için kârlı bir platform ortaya koymuş durumda. Bu işleyişte içerik oluşturucu, marka, içerik görüntüleyici/kullanıcı ve tüketici olmak üzere dört taraftan söz edebiliriz. Fanfare, her katılımcının yapmayı sevdiği şeyleri yaparak tatmin edici bir kazanç elde etmesini sağlıyor.

Fanfare aracılığıyla nasıl kazanç elde edilebilir?

Bu benzersiz konsept, süreçte yer alan herkesi ödüllendirmeyi öngörüyor. Nasıl mümkün olduğunu görelim. Fanfare, her partinin bir aşamada ya da diğerinde aldığı sanal bir para birimi olan FAN tokeni fikrini ortaya koyuyor.

  • İçeriğin yaratıcısı videoyu Fanfare uygulamasına yükler. Markalar promo videosunu izler ve videoyu Satın Al düğmesini eklemeden önce onu küratörlüğünü yaparlar. Bunu yaptıktan sonra içerik oluşturucu FAN tokenlerini ücret olarak alır.
  • İçerik, kullanıcıların daha sonra bu videoları izleyip sosyal medya ağlarında paylaşabildikleri bir hafta boyunca Fanfare uygulamasında yayınlanır. İzleyicilerin FAN tokenlerini kazanmak için ürünü satın almaları gerekmez. Bunu sadece videoyu izleyerek ve sosyal medyada paylaşarak yapabilirler.
  • Markalar da bu benzersiz işleyişten nasibini alabiliyor. Zira platform, reklam maliyetlerinde çok büyük bir tasarruf sağlıyor. Müşterilerini, ürünlerinin pazarlamasını yapan marka elçileri olarak kullanıyorlar. Videodaki Satın Al düğmesi, tüketicinin ürünü tıklayarak satın almasını sağlıyor.
  • Bağlantı, kullanıcıları markanın resmi web sitesine veya tanınmış bir e-ticaret sitesine yönlendiriyor. Tüketici, satın alma işlemini bu iki yerden birinde tamamlayabiliyor. Markalar, tüketiciler tarafından üretilen videoları yalnızca kendi ürünleri hakkında yayınlamak için benzersiz kanallar oluşturma avantajına sahip. İçerik oluşturucuları ve görüntüleyenler, belirli videolarının bu tür kampanyalar düzenlemesiyle FAN tokenleri de kazanabiliyor.
  • Son tüketici de kazanıyor, çünkü sürecin çalıştığını gördükten sonra favori ürünlerini satın alabiliyorlar. Video, reklamcılığın gücünün bir kanıtıdır. İşi onayladıktan sonra ürünlerinizi satın alırsınız.

FAN tokenler ile neler yapılabiliyor?

FAN e-mağazasında cazip ürünler ve hediyeler için FAN tokenlerini kullanabilirsiniz.

Fanfare, iki farklı platformun, e-ticaretin ve sosyal medyanın mükemmel entegrasyonunu sağlayarak bu alanda devrim yaratıyor. Fanfare Consumer App ve Brand App, hem Android hem de iOS platformu için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Gelecek yıllarda, Fanfare’in sosyal ticaret platformunda önemli bir oyuncu olacağı aşikar.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fanfare

Web SitesiTwitterTelegramToken Satışı – White PaperLite Paper

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin