featured

Ethereum’da iyimser tablo devam ediyor: Kurumsal hissiyat artıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 15 Temmuz’da sona eren haftada, Ethereum yatırım ürünleri 120 milyon dolar değerinde giriş kaydetti. Bu varlık için Haziran 2021’den bu yana en büyük haftalık girişi gösterdi.

CoinShares’e göre, Ether’e (ETH) yönelik kurumsal duyarlılık, arttı. Art arda dört hafta giriş yayınlayan platform, dijital yatırım ürünleri ile pozitif ayrışma gösterdiğini söylüyor.

Bundan önce, Ethereum yatırım ürünleri, Haziran ortasında toplam yıl başından bugüne çıkış görmüştü. 458 milyon dolarlık çıkış 11 haftalık uzun sürece denk geliyor.

Ethereum yeniden canlanıyor

CoinShares’in haftalık “Dijital Varlık Fon Akışları” raporunun son sayısından elde edilen verilere göre, Ethereum yatırım ürünleri, 18 Temmuz ile 22 Temmuz arasında toplam 8.1 milyon dolar giriş kaydetti. Bu veriler önceki hafta 120 milyon dolarlık önemli girişleri gösterdi.

120 milyon dolarlık rakam, Haziran 2021’den bu yana ETH ürünleri için en büyük haftalık girişi işaret ediyor. CoinShares, Ethereum’un uzun zamandır beklenen Birleştirmesi tamamlanmaya yaklaştıkça “yatırımcı güveninin yavaş yavaş toparlandığını” gösteriyor gibi.

Coinshares diğer varlıkları da paylaştı

CoinShares verileri ayrıca, Bitcoin’e (BTC) maruz kalma sunan yatırım ürünlerinin geçen hafta en büyük girişleri 19 milyon dolar ile gördüğünü ve bir önceki hafta BTC fonlarının 206 milyon dolar değerinde büyük bir giriş oluşturdu.

Özellikle, kurumsal yatırımcılar 2022’nin büyük bölümünde ETH konusunda temkinli olsa da, BTC hakkındaki bu görüş, çoğunlukla nispeten olumlu kaldı.

Raporda, 

“Ethereum için PoW’den PoS’a geçişte gecikmeler ve küçük aksilikler olsa da, Birleştirme şimdi 22 Eylül’de öngörülüyor. Bu, piyasaya açık bir ‘olumlu yukarı yönlü katalizör’ veriyor.”

Birleşmenin, ağın sürdürülebilirliğini ve enerji verimliliğini önemli ölçüde iyileştirmesi nedeniyle Ethereum için yükseliş işareti olması bekleniyor. Ancak büyük yükseltme, fee ücretlerini azaltmayacağı biliniyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin