Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı
Ethereum yeni ATH'sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı

Ethereum yeni ATH’sinde balinalar yaklaşık 1 milyar dolarlık ETH taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Whale Alert, son 10 saat içinde anonim balinalar tarafından çok büyük miktarda Ethereum (ETH)nin transfer edildiğini bildirdi: 500.396 Ether.

Bu, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.900 doların ardından daha yükseğe tırmanarak 1.926 $’ a ulaşmasıyla gerçekleşti.

İsimsiz balinalar ETH’de 1 milyar dolara yaklaştı

Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre, son 10 saatte, büyük miktarlarda Ethereum’un anonim sahipleri ETH’de 957.712.908 $ taşıdı: 500.396 ETH.

Bu transferlerin her biri yaklaşık 19.000 ETH taşıdı ve anonim dijital cüzdanlar arasında yapıldı. Bununla birlikte, bir işlemin toplamının 428.272.747 $ (224.430 ETH) oldukça dikkat çekiciydi.

ETH_09812

Ethereum, 1.900 $’ın üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Birkaç saat önce, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, grafiklerde başka bir hareket daha yaptı ve tarihte ilk kez 1.900 $ seviyesini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (Binance) coin başına 1.929 $ ‘a çıktı.

CoinMarketCap verilerine göre, 1.800 dolarlık önceki tarihi zirve, bir hafta önce 10 Şubat’ta aşıldı.

ETH_6497

Santiment veri ajansı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden dört gün önce 10.000’den fazla ETH’ye sahip balina cüzdanlarının 1.287’ye düştüğünü tweetledi.

CryptoQuant analitik hizmetinin CEO’su da ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşılması hakkında yorum yaptı. Bu ATH’nin, ETH’nin 1.300 dolarlık zirvesine ulaştığı 2018’den farklı nedenlerden kaynaklandığını tweetledi.

Bu seferki yükseliş, finans kurumlarının ilgisinden kaynaklanıyor (CME, 8 Şubat’ta ETH vadeli işlemlerini başlattı), ETH 2.0’ın sıfır aşamasının 1 Aralık 2020’de başlatılması, kripto borsalarından birçok para çekme ve DeFi patlamasına yol açtı.

ABD tarafından daha önce bildirildiği üzere, CME’deki ETH vadeli işlemlerinin günlük işlem hacmi geçen Cuma ve dün arasında neredeyse iki katına çıktı.

Ethereum’un rakibinin yerel coini dördüncü sıraya yükseldi

Binance ve Binance Smart Chain’in (BSC) yerel tokenı olan BNB, bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 196 dolara ulaştı ve CoinMarketCap’te dördüncü sıraya yükseldi, ADA ve Polkadot’u geöip XRP’yi yedinci sıraya itmiş oldu.

Son derece yüksek ücretler nedeniyle Binance Smart Chain’de Ethereum’da olduğundan iki kat daha fazla işlem kaydedildi. CZ, BSC’nin Vitalik Buterin tarafından geliştirilen Ethereum’un en büyük rakibi olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin