Kripto topluluğu, 30 Haziran’da Ethereum fiyatı için iyimser oy kullandı!

Ethereum fiyat tahmini: Yolun sonunda ışık göründü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en önemli varlıklarından biri olan Ethereum, önemli bir bölgeye doğru gitmek istiyor. İyimser tablonun oluştuğu piyasada kendini sağlamlaştırtan kripto para birimi, altcoinlere öncülük etmek istiyor. Son günlerdeki yeşil mumların fazlalığı ise dikkat çekiyor. Ethereum fiyat tahmini için yön nasıl belli olacak? Bu kadar yeşil mumun ardından düzeltme gelecek mi?

ETH fiyatı, hafta ortasında baskı altında kalmaya devam ediyor. ‘Doji’ mum çubuğunun oluşumu, boğaların inançtan yoksun olduğunu söylüyor. Aynı zamanda boğaların kazanımları ileriye taşımak konusunda isteksiz olduğunu gösteriyor. 3.400 dolara yakın çoklu direncin ortaya çıkması, yatırımcıları tedirgin ediyor. Bu seviye artık gitgide önemli haline geliyor.

Ethereum fiyat tahmini; günlük grafikte ETH fiyatı, %45’lik bir yükselişin ardından 3.400 dolar civarında reddedildi. Fiyat, 13 Mart’ta yapılan 2.500$’lık dip seviyelerinden yükseldi. O günden bu yana ise performansı göz doldurdu. Ancak bir düzeltmenin kaçınılmaz olduğu piyasada hakim.

Ethereum fiyat tahmini: Ether ilerlemek için kararsız mı?

ETH fiyatı üç ayın en yüksek seviyelerini test etti. Mevcut seviyelerin yakınında biraz bitkin hissetti. Boğalar seviyeyi inanmadığı için geçememiş olabilir. Ayrıca günlük traderlar bu seviyelerde çantalarını boşaltabiliyor. Bununla birlikte, altcoin, daha önce 50 günlük ve 200 günlük EMA’lara yerleştirilen hareketli ortalamaları ihlal ettiği için güçlü bir satın alma dürtüsü gösterdi.

Şimdi, fiyat olumsuz bir ön yargı ile çok dar bir aralıkta hareket ettiğinden. Satış emrindeki bir artış, ETH fiyatında aşağı yönlü harekete neden olabilir. Satıcılar önce 200 günlük EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) 3.152.57 $’dan hedefleyecek.

Öte yandan, 3.400 doların üzerinde bir günlük kapanış boğaları umutlandıracak. Bu durumda, alıcılar 3.600 dolar seviyesine atlayacak. Yenilenen bir satın alma baskısı, fiyatı psikolojik 4.000 dolar seviyesine doğru itecek.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, nötr bir ön yargı ile aşırı alım bölgesinin yakınında yer alıyor. Gösterge olumsuz bir şekilde eğilirse, fiyatta bir geri çekilmeye neden olur.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde rahat bir şekilde işlem görüyor. Ancak gerileyen bir yükseliş momentumu olduğunu söyleyebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin