Milyarder yatırımcı Novogratz, kripto paraların benimsenmesine dikkat çekti!
Milyarder yatırımcı Novogratz, kripto paraların benimsenmesine dikkat çekti!

Milyarder yatırımcı Novogratz, kripto paraların benimsenmesine dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir CNBC röportajı sırasında milyarder Mike Novogratz, artan kripto para birimi benimsemesine dikkat çekti. Devletler kriptoda vergi toplamaya istekliyken ve egemen servet fonları dahil olurken, milyarder endüstrinin henüz benimseme döngüsünün başlarında olduğuna inanıyor.

Bitcoin’in fiyat performansından bahseden Novogratz, piyasanın şimdi ki durumu için geçen aya kıyasla daha iyimser yaklaştığını söyledi. Novogratz, Bitcoin’in Federal Rezerv’in niceliksel sıkılaştırma politikası nedeniyle 2022’nin başlarında toparlanmak için mücadele edeceğini tahmin etti.

Bugün erken saatlerde, Bitcoin fiyatı Bitstamp borsasında yılın en yüksek seviyesi olan 48.128 dolara ulaştı. Bitcoin fiyatı 24 Ocak’tan yaklaşık %46 oranında iyileşti. Novogratz kısa bir süre önce Bitcoin’in beş yıl sonunda 500.000$’ı bulacağını tahmin etti.

Düzenleyici cephedeki son gelişmelerden bahseden Novogratz, Hazine Bakanı Janet Yellen’ın kripto için “çok daha dostane” hale geldiğini de iddia ediyor.

Galaxy Digital Başkanı kısa süre önce Başkan Joe Biden’in yürütme emrini “hoş geldiniz angajmanı” olarak nitelendirdi. Milyarder bu ilerlemenin “sihir” olmadığını söylüyor. Nasıl düzenlenmesi gerektiğini anlamak için kriptoya daha derine dalmak isteyen senatörlerden çağrılar aldığını iddia etti. Milyarder, kripto endüstrisini geliştirmek için yönetimle çalışmaya devam etmeye oldukça istekli duruyor.

Tipik olarak kripto konusunda daha şahin olan Demokratların, dijital varlıkların seçmenleri arasında giderek daha popüler hale geldiği konusunda daha yumuşak bir duruş sergilemelerini bekliyor. Bununla birlikte, Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren gibi kişiler kripto karşıtı olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin