Bu altcoin'in işlem ücretleri artıyor! Sorun yaratabilir mi?
Bu altcoin'in işlem ücretleri artıyor! Sorun yaratabilir mi?

Bu altcoin’in işlem ücretleri artıyor! Sorun yaratabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Messari tarafından sağlanan verilere göre, Cardano ağındaki ücretler uzun zaman sonra güçlü bir artışla karşı karşıya kaldı. Ancak bu sefer, altcoin’deki ücret artışını ağın kullanılabilirliği ve işlem sayısındaki artış gibi diğer faktörlere bağlayabiliriz.

Altcoin’in işlem ücretleri neden artıyor?

İşlem ücretlerindeki hızlı artışın arkasındaki ana neden, Ağustos veya Mayıs ayında gördüğümüz gibi, ağ kullanımının artmasıyla bağlantılıdır, ancak buna ek olarak ağdaki artan kullanım vakaları da vardır.

Messari data

Yüksek işlem hacimleri sırasında artan ücretler ile zincir üzerinde merkezi olmayan çözümlerin artan kullanımı arasındaki fark oldukça büyüktür. Yüksek oynaklık dönemlerinde, yatırımcılar fonlarını yeniden dağıtma, ticaret, yatırım ve diğer işlemleri içeren fonlarını daha aktif bir şekilde hareket ettirirler. Ancak ağda yeni bir merkezi olmayan uygulama veya çözüm göründüğünde, kullanım daha yüksek kalır.

Cardano fiyatını gelecekte ne bekliyor?

Bir Cardano işlemi için 0,5 dolar ödemek bir sorun olarak görülmemekle birlikte, ağın daha da gelişmesi ve hızlı fiyat artışı ile yatırımcılar, Ethereum ağındaki NFT çılgınlığı sırasında tanık olduğumuz sorunlara benzer sorunlarla karşı karşıya kalabilirler.

2021’de, Ethereum ağ kullanıcılarının basit bir fon işlemi için 100 dolara kadar ödeme yapması gerekiyordu. Bir noktada, hiç kimse 10 dolarlık bir işlem için 50 dolar ödemek istemediğinden, ağ büyük bir fon ve kullanıcı çıkışıyla karşı karşıya kaldı.

Finansal hesaplamalara göre, Cardano’nun toplam piyasa değeri Ethereum’a ve hatta Bitcoin seviyelerine ulaşırsa, altcoin’in fiyatı büyük olasılıkla 10 dolara ulaşacak. Bu da işlem ücretlerini mevcut kullanım oranında 5 dolara çıkaracak ve bu durumda altcoin’in kapitalizasyonu iki katına çıkabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin