Ethereum fiyat analizi: ETH Şubat ayında yeni zirvelere ulaşabilir mi?
Ethereum fiyat analizi: ETH Şubat ayında yeni zirvelere ulaşabilir mi?

Ethereum fiyat analizi: ETH Şubat ayında yeni zirvelere ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), Ocak ayını kırmızıda bitiren tokenlerden biri olacak gibi görünüyor. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, ETH son 24 saatte %3,14’lük bir düşüşün ardından 1.571 dolardan işlem görüyor. Altcoin, aynı zaman diliminde 1.546 dolara kadar düştü.

Anahtar noktalar:

  • ETH %3,14’lük düşüşün ardından 1.571 dolardan işlem görüyor.
  • Altcoin kısa süre önce büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altına düştü.
  • ETH için kritik fiyat noktası 1.600 dolardır.

ETH ayrıca en büyük rakibi Bitcoin‘e (BTC) karşı son gün yaklaşık %0,22 oranında zayıfladı. ETH’nin fiyat düşüşü, kriptonun haftalık performansını etkiledi çünkü kripto son yedi gün içinde %3’ten fazla değer kaybetti.

Bununla birlikte, altcoinin 24 saatlik işlem hacmi yeşil bölgede ve dünden bu yana %10’dan fazla bir artışın ardından şu anda 9.132.556,972 dolarda bulunuyor.

ETH’nin saatlik grafiği, altcoin 1.660 dolarlık direnç bölgesini geçemeyince kripto fiyatının aşağı yönlü bir düzeltmeye başladığını gösteriyor. ETH tüm bu geri çekilmeye ek olarak, kısa bir süre önce büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altına düştü.

Şimdilik, ETH için kritik fiyat noktası 1.600 dolardır. ETH bu seviyenin üzerine çıkabilirse, fiyatın 1.660 dolardaki dirence yükseldiğini görerek kısa bir ralliye tanık olabiliriz.

Öte yandan, ETH 1.600 doların üzerine çıkamazsa, altcoin düşüş hareketini sürdürerek 1.550 dolar seviyesini tekrardan ziyaret edebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin