Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

Ethereum balinası bu iki altcoine adeta saldırdı: Neredeyse dünyaları aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar, sadece bir varlık üzerinden hareket etmez. Portföylerine sürekli yeni varlıklar ekler. Yatırımcılar ise bu balinaların ne alıklarını merak eder. Kimi yatırımcılar, balina hareketlerine göre yatırım yapıyor. Şimdi ise Ethereum balinası hakkında önemli bir alım yapıldığını paylaşacağız.

WhaleStats’tan alınan verilere göre, dünyanın en büyük Ethereum yatırımcılarından biri SHIB ve APE aldığı saptandı. Ethereum balinaları, cüzdanlarında en az 1.000 ETH bulunan varlıklar olarak tanımlanıyor.

Balina izleme platformuna göre, 216. sıradaki Ethereum balinası, işlem sırasında 89 milyon doları aşan bir alım gerçekleştirdi. Balina, 3.713.675.424.944 SHIB tokenı tek seferde aldı. İşlem kaydına göre, devasa SHIB satın alımı balinaya transfer ücreti olarak sadece 6 dolar ödedi.

Ethereum balinası altcoinlere gözünü dikti

Shiba, yedi gün içinde en çok satın alınan sekizinci varlık olarak öne çıkıyor. Ethereum balinaları arasında en yaygın olarak tutulan üçüncü token aynı zamanda Shiba Inu.

Diğer yandan balina izleme platformu ilginç bir alımı daha saptadı. Balina izleme hizmeti, mevcut en büyük 20. ETH balinasının, popüler Bored Ape Yacht Club non-fungiable token (NFT) projesinin yaratıcılarından yeni bir madeni para olan 4.20 milyon doların üzerinde ApeCoin (APE) topladığını tespit etti.

WhaleStats, var olan en büyük 10. ETH balinasının 300.000 APE coine sahip olduğunu bildirdi. Dokuzuncu en büyük ETH balinası da 2,84 milyon dolar değerinde 216.220 APE tokenı satın aldı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin