featured

Günün yıldızı: ApeCoin – Yüzde 51 oranındaki yükselişin arkasındaki sebepler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki yeni bir altcoin olan ApeCoin (APE) son 24 saate %51 oranında yükseliş kaydetti. ApeCoin’in şu anda yaklaşık 4 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Bu onu, kripto para piyasasındaki ilk 30’un arasında sokmaya yetiyor.

ApeCoin nedir?

ApeCoin, Yuga Labs ile işbirliği yapan ve dijital sanat, resim, ses ve video dosyaları güvenli bir şekilde token haline getirmiş blockchain ağıdır. Ayrıca geniş bir Bored Ape’i olmayan NFT’ler koleksiyonuna sahip bir organizasyon olan Bored Ape Yacht Club ile bağları vardır.

ApeCoin roket

Bored Ape Yat Kulübü 2021 Nisan’ında piyasaya sürüldü. Her biri benzersiz yüz ifadeleri ve gardıroplara sahip binlerce farklı maymun NFT’lerden oluşuyor. Jimmy Fallon, Justin Bieber ve Paris Hilton gibi ünlüler Bored Ape NFT’leri büyük meblağlar karşılığında satın aldığında oldukça dikkat eçkici bir konsept olduğunu kanıtladı.

Blockchain’in web sitesine göre kripto para birimi, Ethereum ağında yayınlanacak ve 1 milyar token’lık sabit bir arza sahip olacak. ApeCoin’in yönetim kurulu; internet girişimcisi ve Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın yanı sıra diğer birçok önde gelen girişimciyi içeriyor.

Lifestyle Asia’nın yayınlarına göre başlangıçta, önde gelen NFT şirketi Yuga Labs tarafından oluşturulan oyunlar için öncelikle bir token olarak kullanılacak.

Sırada ne var?

Quantum Economics blockchain’in araştırma direktörü Alexandre Lores, Coinbase’e verdiği demeçte, “Bored Ape Yat Kulübü ve Mutant Ape Yat Kulübü ile ilgili topluluk oldukça güçlü” dedi.

Lores ayrıca ApeCoin’in birçok yatırımcısının, parlaklıklarının bir kısmını kaybeden AMC, Dogecoin ve Shiba Inu gibi kripto para birimleri üzerinde bahis yapan kişilerle aynı kişiler olduğunu söyledi.

Bu kripto para birimine yatırım yapan birçok şaşırtıcı isim var. Ancak diğer meme tabanlı token’lar gibi bazı dönemlerde süper görünmelerine rağmen hızla yok olabilirler de. Bu konuda yatırımcılar riski göze alıp, muhtemel olan volatiliteyi de kabul ederek işlem yapmalılar.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin