ETC yükseliş momentumunu koruyor! Daha fazla kazanç sağlayabilir mi?
ETC yükseliş momentumunu koruyor! Daha fazla kazanç sağlayabilir mi?

ETC yükseliş momentumunu koruyor! Daha fazla kazanç sağlayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Classic son iki gün içinde kısa vadeli momentumunu düşüşten yükselişe çevirdi. ETC, 21,1 dolarlık destek seviyesinden hızla sıçradı ve yalnızca son 36 saatte yaklaşık %10’luk kazançlar kaydetti. Bununla birlikte, daha uzun zaman dilimi düşüş eğilimini sürdürüyor ve Ethereum Classic’in yakında satış baskısı ile karşı karşıya kalması muhtemel görünüyor.

Fiyat hareketi kısa vadeli satın alma baskısını gösteriyor

Ethereum Classic has bullish momentum but can it see further gains?

Bir saatlik grafikte fiyatın 22,1 dolar seviyesinin üzerine çıktığını görebiliriz. Bunu yaparken, yeni bir yüksek seviye belirledi ve destek olarak 21,7 doların yeniden test edilmesinin ardından kısa vadeli eğilimi yükselişe kaydırdı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. Yazım sırasında, RSI yavaş yavaş düşüyor, ETC ise 23,2 dolar seviyesinin yakınında kaldı. Bu, azalan yükseliş momentumuna ve küçük bir geri çekilmeye işaret ediyor. Birikim/Dağıtım (A/D) göstergesi, güçlü satın alma baskısını göstererek son birkaç gün içinde daha yüksek dipler yaptı.

Dört saatlik ve altı saatlik grafiklerde de, Ethereum Classic için momentum yükselişe geçti. Ancak, günlük trend düşüş eğilimindeydi.

Bir saatlik grafikte 22,86 dolar seviyesinin yakınında bir yükseliş hareketi gözlemlendi. Bu, kısa vadeli yatırımcıların bu bölgenin yeniden testini satın almak isteyebileceğini gösterdi. Bununla birlikte, 22,5-22,6 doların altındaki bir hareket, ayıların bir kez daha hakimiyeti sağladığı anlamına gelebilir.

Vadeli işlem piyasası katılımcıları yükselişte

Ethereum Classic has bullish momentum but can it see further gains?

Fonlama oranı son iki hafta içinde negatifti ve spekülatörlerin güçlü bir düşüş eğiliminde olduğunu vurguladı. Son birkaç gün içinde, fonlama oranı pozitif bölgeye doğru hareket etmeye başladı. Bu nedenle, vadeli işlem piyasasında zayıflayan bir düşüş görünümü önerisi vardı.

Ethereum Classic, Fibonacci geri çekilme seviyelerine göre önemli bir direnç bölgesinde işlem gördü. Yükseliş momentumu son saatlerde geriledi. 22,5 doların altına geri dönüş, satıcıların bir kez daha baskın olduğunu gösterir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin