Solana fiyatında yaşanan son gelişmeler ciddi fırsatlara neden olabilir!
Solana fiyatında yaşanan son gelişmeler ciddi fırsatlara neden olabilir!

Solana fiyatında yaşanan son gelişmeler ciddi fırsatlara neden olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SOL fiyat düşüşü beklenmedik fırsatlara veya ciddi kayıplara neden olabilir. Solana’nın yerel blok zinciri tokeni SOL, son 14 günde toplam %17’lik bir kayıpla ikinci düşüş haftasını tamamladı. SOL ayrıca tüm kayıplara ek olarak 30,5 dolarlık önemli destek seviyesini kaybetti. Şimdi SOL, muhtemelen Mayıs sonundan beri işlem gördüğü fiyat aralığını kaybedecek gibi görünüyor.

Sürpriz bir yükseliş yaşanabilir mi?

SOL’ün haftalık grafiğine bakıldığında, kripto para biriminin son beş aydır bir yıl öncesine göre benzer bir fiyat aralığında işlem gördüğünü görebilirsiniz. Bu fiyat aralığı o zamandan beri 24,5 dolar ve 47 dolar olmuştur. Bu alt sınırı koruyarak ve bu tavanı kırarak SOL, Ağustos 2021’den bu yana üç ayda %430 arttı.

Bununla birlikte, 24,5 dolar işaretine ulaşan SOL fiyatının, kripto para biriminin fiyat düşüşünün sonuna işaret etmesi muhtemeldir.

Ancak, bir yıl önce olduğu gibi bu seviyenin altına inilmesi de ihtimal dışı değil. Aynı zamanda, SOL bu bölgelerin altına iner ve zamanında geri getirilmezse, uzun bir negatif fiyat keşfine girme riski vardır.

Geçen yıl Solana çevresinde yaşanan beklenmedik artış ve beraberindeki hareket göz önüne alındığında, SOL grafiği bu sefer gerçekten ilginç bir fiyat hareketine sahip olacak gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin