Meme coin analizi: SHIB ve DOGE kazanımları ne aşamada?

En değerli iki meme coin son günlerin en düşük seviyesinden fiyatlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıl sonuna az bir zaman kala kripto paralarda beklenti daha da azalıyor. Henüz ayın bitmesine 2 hafta olmasına rağmen Bitcoin ve türevleri yıllık hedeflerinde oldukça uzakta fiyatlanıyor.

Bugün ise kripto haberleriyle haftalık başlangıç hızlı gerçekleşti. Özellikle Binance tarafından gelen FUD haberleri piyasayı sardı. Binance için kara para aklama suçlamaları yeniden gündeme geldi. ABD Adalet Bakanlığı’nın firma aleyhine güvenilir kanıtlar bulduğunu belirten Reuters’ın haberini kınıyor.

En değerli iki meme coin düşük fiyatlanmada kaldı

Binance haberi piyasayı etkilerken altcoin piyasasında düşük fiyatlanmalar dikkat çekti. Shiba Inu, Pazartesi günü fiyatların 20 günün en düşük seviyesine düşmesiyle haftaya kırmızıyla başladı. Meme parası şimdi dört seans boyunca daha düşük hareket etti. 

En son düşüş, fiyatın önemli bir destek noktasının altına düştüğünü gördü. Dogecoin de düştü ve bugün iki haftanın en düşük seviyesine ulaştı.

Shiba Inu fiyatı

Meme coin son 20 gündeki en düşük noktasına ulaştığı için Pazartesi günü düşüş yaşadı. 0,000009282 $’lık bir zirvenin ardından, SHIB/USD bugün yaklaşık %5 düştü. Bu süreçte 0,000008794 $’a kadar gevşedi.

Bu dip, SHIB’nin tokenin 0,00000817$’da olduğu 22 Kasım’dan beri işlem gördüğü en düşük nokta. 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) de düştü ve bu süreçte 43.70 seviyesindeki tabanın altına düştü.

SHIB için düşüş ivmesi devam ederse, satıcılarının en son 22 Kasım’da görülen düşük seviyeyi yeniden yakalamaya çalıştığını görebiliriz.

Dogecoin fiyatı

Meme coin art arda dördüncü gününde düşüş yaşayarak haftaya kırmızıda kaldı. DOGE/USD paritesi 0,09682$’a ulaştıktan sonra 24 saatten az bir süre sonra pazartesi günü 0,08729$’a geriledi.

DOGE’nin yaklaşık %10 düştüğü bu düşüşün sonucunda, token 25 Kasım’dan bu yana en düşük noktasına ulaştı.

Grafiğe bakıldığında, RSI’da 48.00 tabanının altına düşüşün ardından düşüş momentumu son zamanlarda yoğunlaştı. 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama da 25 günlük (mavi) muadiline doğru ilerliyor gibi görünüyor ve aşağı doğru bir kesişme kaçınılmaz görünüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin