Apecoin fiyatı, Bitcoin ve tüm piyasa için bir yol gösterici olacak mı?

Apecoin fiyatı, Bitcoin ve tüm piyasa için bir yol gösterici olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apecoin fiyatı, son zamanlardaki büyümesi, uzun vadeli bir direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimine yol açıyor. Bu kırılma, alıcıların 5,1 doları aşan büyüme potansiyeline sahip bir toparlanma rallisine öncülük etmeleri için önemli bir zemin sunabilir. 

Yan hat alıcıları, fiyat 4,2 $ işaretinin üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse bir giriş fırsatı arıyor olabilir.

Apecoin fiyatı neden yükseliyor?

Apecoin fiyatı, %13,2’lik bir artış kaydederek üç günlük bir galibiyet serisinde kalıyor. Zincir üstü veri sağlayıcısı Nansen’in de bir tweet’te vurguladığı gibi, son büyüme piyasadaki artan staking faaliyetiyle desteklenebilir.

Hacim kıstas alındığında dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, bugün NFT pazarında bir Ape NFT Staking programının başlatılacağını duyurdu. Stake etmedeki kilit faktörlerden biri, pazar değerindeki büyümeyi destekleyen pazardaki mevcut arzı azaltmasıdır.

Apecoin analizi 

Yaklaşık yedi aydır, Apecoin fiyatı azalan bir trend çizgisinin etkisi altındaydı. Kripto para grafiği, bu direnişten birkaç geri dönüş gösterdi. Bu da satıcıların rallilerde aktif olarak satış yaptığını gösteriyor.

Bununla birlikte, Kasım ayı sonundaki toparlanmanın ortasında, bu Apecoin fiyatı 2,88 dolarlık destekten toparlandı. Bu sayede genel trend çizgisine yeniden meydan okudu.

Piyasadaki mevcut belirsizlik nedeniyle fiyatlar son birkaç gündür yatay seyrediyor olsa da, 12 Aralık’ta APE fiyatı uzun süredir devam eden trend çizgisini aştı.

Yeniden yapılan test, Apecoin fiyatını %18,5 artırarak yakın vadeli 5,14 $ hedefine ulaşabilir. Bununla birlikte, piyasa duyarlılığı bu teknik kurulumdan yana olursa, fiyatları 9 $ işaretine götürebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin