Elrond Foundation, önemli bir satın almaya imza atarak DeFi’de elini güçlendirmek istiyor
Elrond Foundation, önemli bir satın almaya imza atarak DeFi’de elini güçlendirmek istiyor

Elrond Foundation, önemli bir satın almaya imza atarak DeFi’de elini güçlendirmek istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elrond (EGLD), bu satın almayla, DeFi’yi “Tüccar Getirisi” adlı bir üründe ödemelerle tanıtştırmayı planlıyor.

Saniyede 100.000 işlem hacmine sahip bir Ethereum rakibi olan Elrond, Portekiz merkezli bir kripto para ödeme firması Utrust’u satın alıyor.

Anlaşma şartları açıklanmadı. Her iki platformun da tokenleri var ve firmalar, birleştirilmiş topluluğun bu yılın başlarında, anlaşmanın son mekaniği hakkında bir token sahibi perspektifinden güncelleneceğini söyledi.

Elrond ve Utrust’ın belirttiği hedef, çevrimiçi ödemelerin, merkezi olmayan uygulamalar etrafında inşa edilen yeni nesil internet olan Web 3’ten yararlanmasına izin vermek.

Utrust ödeme ağ geçidi Elrond’a entegre edildikten sonra, bir sonraki adım, tüccarlara merkezi olmayan finansa (DeFi) ve “Tüccar Getirisi” olarak adlandırılan blok zinciri tabanlı stake’e erişim sunmayı içeriyor.

Şirketler Salı günü yaptığı açıklamada, planın ödeme işleme hizmetlerini tüccarlar için bir maliyetten bir gelir akışına dönüştürmek olduğunu söyledi. Her iki firma da finansal düzenleyicilerle yakın bir işbirliğini memnuniyetle karşıladıklarını ve ilk kullanıma sunmanın odak noktasının Avrupa olduğunu söyledi.

Elrond’dan Tüccar Getirisi ürünü

Elrond Network CEO’su Beniamin Mincu, ödeme işlemcilerinin bugün işlerin yürüdüğü şekilde hâlâ yavaş ödeme süreleri sunduğunu ve tüccarlardan her işlemin %3 ila %11’i arasında ücret aldığını söyledi.

Mincu bir röportajda, “Dünyanın her yerinde kusursuz, anında ve ucuz ödemelerin üstün bir versiyonu şimdiden ileriye doğru atılmış büyük bir adım” dedi. “Fakat ya, işlemleri işlemek için bir tüccardan ayda %X ücret almak yerine, bu getiriyi, ücretler için harcadıklarını telafi etmek için alabilirlerse ve belki ek olarak %5’lik bir getiriye sahip olurlarsa?”

Kaputun altında, bu yılın ilk yarısında beta testine girecek olan Tüccar Getirisi uygulaması, Elrond hisse kanıtı blok zincirinde stake yapmaktan DeFi protokollerine katılmaya kadar çeşitli risk ve getiri katmanlarını içerecek.

Şu anda belirli bir DeFi platformuna isim vermeyen Mincu, tüccarları yeni getiri ürününün net ve basit bir açıklamasıyla eğitmek kilit önemde olacak dedi.

Estonya’da düzenlenen ve şu anda BTC, ETH, DASH ve USDT’nin yanı sıra kendi UTK tokenini işleyen Utrust’un CEO’su Sanja Kon ve şimdi Elrond (EGLD), tüccarların kripto para birimine yerleşmeye çok daha uygun olduğunu söylüyor. bugünlerde. Kon, kripto paralarından getiri elde etme konusunda tüccarların blok zinciri evrenine yatırım yapmak istediğine inanıyor.

Kon bir röportajda, “Tüccarların bu alanda hisse sahibi olmaları ve daha çeşitli bir hazineye sahip olmaları için bir yol” dedi ve şöyle devam etti:

“İnsanların ödeme yapma ve ödeme alma şeklini gerçekten değiştirmek istiyoruz. Geleneksel ödemeler, herkese iş yapma fırsatı vermek yerine, daha çok büyük Pazar yerleri ve büyük tüccarlar tarafından teşvik edilmektedir. Ve yapmak istediğimiz de bu.”

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin