Elrond fiyat analizi

Elrond fiyat analizi: Boğalar kontrolü devraldı, EGLD bir gecede %19 yükseldi! Yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elrond fiyat analizi, dünkü yükseliş eğilimini takiben fiyat bugün tekrar yükseldiği için boğaların lehine görünüyor. Genel olarak, EGLD, fiyatın 22 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 492 dolara ulaşmasının ardından 23 Kasım’dan bu yana düşüş trendindeydi. Ancak devam eden düşüş trendi, boğaların dünden bu yana kayda değer ilerleme göstermesiyle tersine dönüyor gibi görünüyor. Piyasa, EGLD/USD paritesine karşı olumlu bir hava gösteriyor. Kripto paranın fiyatı, EGLD’nin bir miktar baskı gözlemleyebileceği 288 dolar seviyesinde dirence yakın ve ardından boğalar 297 dolardaki daha önemli direnç seviyesine doğru yürümeye başlayabilir.

Boğalar kontrolü devraldı EGLD bir gecede %19 değer kazandı

Elrond fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, bugün boğalar düşüş trendine meydan okuyor gibi göründüğünden, yükseliş tarafında iyi bir toparlanma gözüküyor çünkü ilk kez, düşüş başladıktan sonra EGLD daha yüksek bir zirveye işaret ediyor. Yazı yazılırken Şu anda, EGLD/USD paritesi 282 dolardan işlem görüyor.

EGLD/USD paritesi, son 24 saat içinde yüzde 19,7 değer kazandı ve sürekli düşüş gözlemlenen daha önce devam eden düşüş eğilimi nedeniyle son yedi gün boyunca yüzde 0,32 değer artışı gösterdi. Elrond’un işlem hacmi de yüzde 12,5 arttı. Piyasa değeri ise yüzde 19’dan fazla arttı.

Elrond fiyat analizi 1 günlük grafik
1 günlük Elrond fiyatı

Bollinger bantları genişledikçe EGLD/USD yüksek oynaklık altında ve şimdi üst bant yukarı doğru giden alt bantla karşılaştırıldığında daha da yakınlaştığı için gösterge aşağı yönlü bir kopuş aldı. Göstergenin ana ortalaması, 320 dolarlık fiyat için bir direnç bölgesi gösteriyor. Fiyat, bir başka yükseliş göstergesi olan MA seviyesini devraldı.

Göreceli güç indeksi (RSI), 44’te yani nötr bölgenin merkezine doğru hareket eden dik bir açı üzerindedir; RSI göstergesi hala tarafsız bölgede olmasına rağmen, keskin eğrisi, fiyat fonksiyonunun yukarı doğru hareket etmesine yardımcı olan piyasada yoğunlaşan satın alma faaliyetini gösteriyor.

Elrond fiyat analizi: 4 saatlik grafik

4 saatlik Elrond fiyat analizi, fiyat fonksiyonunun son 32 saatten beri yukarı doğru dalgalandığını gösteriyor. Fiyat kırılması dün aşağı yönlüydü, ancak kısa süre sonra boğalar fiyat işlevini devraldı ve o zamandan beri fiyat sürekli olarak yukarı yönlü bir aralığı kapsıyor. Bugün fiyat da oynaklık göstergesinin üst sınırının üzerine çıktı.

Elrond fiyat analizi 4 saatlik grafik
Elrond fiyatı 4 saatlik grafik

4 saatlik grafikte volatilite artmaya başladı, Bollinger bantları tekrar uzaklaştı, üst bant kripto paranın fiyatı için desteği temsil eden 278 dolar işaretine, alt bant ise 225 dolar işaretine ulaştı. RSI, aşırı alım bölgesinin sınırına yakın ve yukarı doğru bir eğri üzerinde 66 endeksinde işlem görüyor. Bununla birlikte, fiyat burada bir miktar satış baskısı olduğu için 288 dolarlık bir direnç bölgesinin yakınında bulunduğundan eğri biraz hafifledi.

Elrond fiyat analizi: Yükseliş momentumu yoğunlaşıyor

Elrond fiyat analizi, yükseliş momentumunun son 32 saatten beri yoğunlaştığını gösteriyor. Kripto para bu süre zarfında iyi bir şekilde toparlandı ve daha büyük düşüş trendini tersine çevirebilir. Boğalar dünden beri koşarken ve fiyat da bir direnç seviyesine yaklaştığından, bugün fiyat daha da yükselmeden önce EGLD’nin biraz düzeltme yapmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin