Topluluk yolunu gözlüyor: Shiba coin yeni haftada sıçrama yapabilecek mi?

Ekip duyurdu: Shiba yakım portalı başladı! Peki ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) yanan bir portal tanıttı. Sahipler artık pasif gelir fırsatları elde ederken dolaşımdaki arzı azaltarak tokenlarını kalıcı olarak yok edebilecek. Shiba yakım portalı, ekip tarafından hafta sonu duyuruldu. Topluluk ise sistemin ne anlama geldiğini merak ediyor.

Doge’dan ilham alan en popüler meme coinlerden biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) arkasındaki ekip, sahiplerinin tokenlarını yakmasına yardımcı olacak bir çalışma başlattı. Sadece yakmaya yardımcı olmayacak sistem aynı zamanda pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor.

Shiba yakım portalı

Shiba Inu yakma portalı, kullanıcıların SHIB belirteçlerini bir yanma adresine göndermelerini sağlayan bir işleve sahip. Bu, SHIB’in artık geri alınamayacağı bir cüzdandır. Yani tokenlar bir kez oraya gönderildiğinde, bir daha asla geri alınamazlar. Bu, toplam dolaşımdaki arzın azaltılmasına izin veren ve tokenları daha az kılan bir mekanizmayı etkin bir şekilde sunuyor.

Aslında bu teorik olarak yatırımcılara fayda sağlayabilir. Kıt bir varlık, sınırsız arza veya önemli enflasyon oranlarına sahip olana kıyasla daha fazla tercih edilme eğiliminde olması anlamına geliyor. Tabii ki, bunların hepsi tamamen teorik ve garanti edilen hiçbir şey yok. Sabit veya azalan arz mutlaka artan değer anlamına gelmez. Sonu olarak yanan portalın sonucu henüz görülmedi.

Portalın arkasındaki teşvikler

Ekibin portalın arkasındaki mantığı, güçlü topluluğun bu yöndeki baskısı tarafından kısmen teşvik edildi.

Shiba Inu topluluğu veya yaygın olarak bilinen ve takma adıyla “Shib Army”, oldukça kuvvetli. Kıtlığın artabileceği sistematik bir yöntem yaratmaya ilişkin sürekli geri bildirim sağlarken, toplulukların zenginliğini artırma potansiyelini de zorladı. Shiba yakım portalının ileri dönemlerde faydaları daha net görülecek.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin