Dikkat: Shiba Inu geliştiricisi çok kritik bir uyarı yayınladı! Kayba uğramamak için mutlaka inceleyin
Dikkat: Shiba Inu geliştiricisi çok kritik bir uyarı yayınladı! Kayba uğramamak için mutlaka inceleyin

Dikkat: Shiba Inu geliştiricisi çok kritik bir uyarı yayınladı! Kayba uğramamak için mutlaka inceleyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen Shiba Inu geliştiricilerinden Kaal Dhairya, yatırımcıları ilgilendiren önemli bir uyarı yayınladı. Dhairya, ”Shiba Inu: Deployer”ı taklit etmeye çalışan dolandırıcılar bulunduğunu ve dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Shiba Inu dolandırıcılarına karşı dikkatli olun

Dhairya, kötü niyetli olaylar yaymak için tasarlanmış, gerçek gönderici ve alıcı hakkında bilgi gizleyen bir sözleşme tespit etti. Bu şekilde kripto para birimini iyi bilinen cüzdanlarla ilişkilendirmeyi mümkün kılıyorlar.

Geliştirici, böyle bir hilenin ya akıllıca pazarlama için ya da potansiyel kurbanları dolandırmak için kullanılabileceğini söylüyor. Dolandırıcılar, sahte tokenlerin yardımıyla diğer kullanıcılardan para çalmak için sıklıkla ERC20 onay işlevini kötüye kullanıyor.

Bahsedilen blog yazısında Dhairya, Shiba Inu kullanıcılarını şüpheli dolandırıcılıkların kurbanı olmamak için resmi duyuruları takip etmeye çağırdı.

Hızlı patlayan coin’lerde dolandırıcılıklar daha fazla 

Shiba Inu geçen yıl hızla yayıldıktan sonra, birçok dolandırıcı SHIB’in popülaritesinden yararlanmaya çalıştı. Geçen Kasım ayında Shiba’nın arkasındaki geliştiriciler ekibi, yatırımcıları dolandırıcılar tarafından hedef alındıkları konusunda uyardı. Ekibin herhangi bir eşantiyon, hediye veya airdrop teklif etmediğini vurguladılar.

Bu yüzden kesinlikle airdrop gibi pazarlama programlarına aldanmayın.

Şubat ayında, Blockchain güvenlik firması PeckShield, Tron Blockchain’de verildiği iddia edilen sahte bir Shiba Inu tokenini tespit etti. Sahte kripto para birimi bir “bal küpü” dolandırıcılığıydı, yani akıllı sözleşme alıcıların satış yapmasını engelleyen bir mekanizma içeriyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin