Dominium
Dominium

Dominium emlak piyasasını Blockchain ile baştan yaratıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dominium, dünyanın önde gelen gayrimenkul kaynağı olmak için ilk Blockchain tabanlı, küresel mülkiyet platformudur. Platformun detaylarını birlikte inceleyelim.

Platform, an itibarıyla beta olarak faaliyet gösteriyor ve 176 ülkeden yaklaşık 40.000 kullanıcıya sahip. Şimdiye kadar Türkçe dahil 19 dile çevrildi. Bir daire satın almaktan düzenlenmiş bir emlak fonu oluşturmaya kadar bireylerin ve profesyonellerin gayrimenkul işlemleri gerçekleştirmelerine yardımcı olacak bir araç takımı sunuyor.

Ardor platformuna dayanan Dominium’un Blockchain teknolojisi, gayrimenkul dünyasını yeniden yaratıyor ve bu da işlemlerin hızlı, ucuz ve Blokchain’in şeffaflığıyla sağlamayı mümkün kılıyor.

DOM Token ekonomisi

Dominium İlk Token Teklifi (ITO) artık yayında. Tokenler; EUR, BTC, ETH, BCH, LTC, BNB, NXT, ARDR ve IGNIS ile satın alınabiliyor. Toplam 1.000.000.000 DOM tokeni oluşturulacak ve satılan miktarlara göre artan fiyat seviyelerinde satışa sunulacak.

Özgün iş modeli

Emlak portföylerini çok başarılı bir şekilde yöneten Dominium ekibi, BTO fonlarının güvenliğini en üst düzeye çıkarmak ve DOM’in uzun vadeli token değerini güvence altına almak için bir fikir ortaya attı: Toplanan ITO patasının çoğu, şirket için bir kira getirisi yaratacak gayrimenkul varlıklarına yatırılacak.

Mülkiyet tarihin en istikrarlı yatırım kategorilerinden biridir. Dominium, mülk yatırımı ve ITO yatırımlarını bir araya getiriyor, bu nedenle DOM token sahipleri, bir yatırımda ITO’nun gayrimenkul potansiyeli ve büyüme potansiyeline aynı anda sahip olabiliyor.

Token geri alımları ve yakma

Tokenler platformda işlem yapmak için kullanıldığında, dolaşımdan çıkarılıp yok edilir.

Ek olarak, Dominium emlak portföyünden elde edilen artı gelir (operasyonel maliyetler ve platform geliştirme maliyetlerinden sonra) açık piyasada DOM tokenler geri almak için kullanılacak. Bu satın alınan tokenler de yanacak.

Her iki eylem de DOM tokenlerinin azalan tedariğini sağlayacak ve bu da elbette değeri dengeleyecek, DOM tokenleri için talebi artıracak ve token değerini artıracak.

Bu, gayrimenkul yatırımının güvenliğini ve istikrarını ITO dünyasına getiriyor.

Şirket tarihi

Dominium, Munte Immobilien ve Max Property Group tarafından finanse ediliyor. Mülkiyet endüstrisinde yaklaşık iki asırlık tecrübe ve yönetim altındaki yüz milyonlarca avro mülk var.

Kurucular, ilk geliştirme aşamalarını finanse ederek platforma kendilerini adadı ve Hollanda’da tescilli bir şirket olan Dominium B.V.’ye yaklaşık 5 milyon avro değerinde mülk varlığını transfer ettiler. Dominium B.V., şirket yöneticisi, Confidon tarafından denetlenir ve denetlenen hesapları yayınlar.

Kurucular

Munte Immobilien, 1960 yılından bu yana konut ve ticari gayrimenkul sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Sven-Thomas Munte liderliğindeki şirket, 58 yılı aşkın bir süredir emlak yönetimi, satış ve geliştirme hizmetleri sunan pazar lideri haline gelmiştir. Kökleri 1833’e kadar uzanmaktadır ve şu anda 30 personelden oluşan ve yönetim altındaki 4000’den fazla konut ve ticari mülkün bulunduğu bir şirkettir.

Max Property Group, gayrimenkul yatırımcılığı, kiralama ve fon yönetiminde onlarca yıllık tecrübeye sahip, gayrimenkul profesyonellerinin uluslararası bir derneğidir. Grup, 2015 yılında faaliyete başlamış ve ilk gayrimenkul fonunu 2016 yılında başlatmıştır. Birleşik Krallık ve Almanya’da benzer iş modellerini benimseyen ve yerel düzenleyici uygulamalara bağlı kalan daha fazla kaynak ayrılmıştır. 2018 yılında, şirket prensipleri uzun vadeli iştirakleri Munte Immobilien ve diğer takım üyeleri ile Dominium platformunu geliştirmeye başladı.

Komisyon ve ödüller

Dominium tavsiye programı, platform kullanıcılarının kendi topluluklarını, arkadaşlarını ve/veya iş ortaklarını Dominium ITO’ya yatırım yapmaları ve daha sonra komisyon almaları için davet edebileceği bir sistem. Daha fazla Dominium kullanıcısı, onların iletişimine bilgi katıyor ve daha fazla para kazanıyor.

Program, mevcut Dominium kullanıcıları ve destekleyicilerinden gelen topluluk geri bildirimlerine göre geliştirildi; bu da şirket pazarlama bütçesini üçüncü taraf reklamverenlere göre topluluk üyelerine komisyon ödemek için kullanmayı tercih ettiğini belirtti. Yönlendirme sistemine Dominium platformu üzerinden erişilebilir ve komisyonlar yazılımın tavsiyeleri bölümünde panodan görülebilir. Katılımcılar kendi sevk komisyonlarını takip etmelerine ve ITO bilgilerinin dağıtılmasına yardımcı olacak ücretsiz pazarlama materyalleri sunmalarına olanak veren benzersiz bir tavsiye kodu alırlar.

DOM tokenlerin alımları

Referanslar tarafından alınan miktar üzerinden %5 ila %10 arasında komisyonlar ödenir ve avro, BTC veya ETH ile alınabilir. Referans programının bir parçası olarak katılımcılara ödenen yüzde, tanıtımları ile getirilen ITO fonlarının miktarı ile artar.

Varlıklara yapılan yatırımlar

Dominium’un %2,5’lik komisyonunun, platformda para toplamak için aldığı oran olarak, başvuruların ödediği miktar üzerinden %5 ila %10 arası komisyonlar ödenir. Örnek vermek gerekirse, bir başvuru bir gayrimenkul fonu varlığında 100.000 avroya yatırım yaparsa, Dominium 2.500 avro alır ve  tanıtıcı 2.500 avroya kendi komisyonunu %5-10’unu alır; yani 125-250 avro.

Haftalık piyango

Dominium, ITO sırasında DOM tokenlerinin satın alınması için ek bir teşvik olarak haftalık bir piyango düzenliyor. Hafta, pazardan pazara çalışıyor ve pazartesi günü kazananlar açıklanıyor.

Kazananlar, önceki hafta boyunca 2000 DOM tokeni veya daha fazlasını satın almış olanlardan seçilecek. Kazananlar sosyal medya kanallarında duyurulacak ve ödüller 1000 avro ile 50 avro arasında değişecek. Çekilişin devam etmesi için tek koşul, ilgili hafta boyunca en az 1.000.000 DOM (100.000 avro) satılması gerekliliği.

 

Dominium

Web Sitesi (Türkçe) – Whitepaper (Türkçe) – Pitch Deck (Türkçe)

Telegram Grubu (Türkçe) – Bitcointalk

FacebookTwitterRedditYouTube – Telegram KanalıLinkedInInstagram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

bahis siteleri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin