Meme coin hakkında şüpheleri olanlar: Muhakkak bu yazıyı okumalı…

Dogecoin topluluğu, Mayıs için fiyat tahmininde bulundu! Bakın beklenti hangi yönde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almayı kabul ettiği haberini takiben, en sevdiği kripto para birimi Dogecoin, fiyatta fırlama yaptı. Haberin duyulmasının ardından birkaç gün önce DOGE keskin artışla tepki gösterdi. Tepki iyi gelse de ardından düştü ve yaklaşık 0.14 dolar civarında konsolide oluyor.

Her ne kadar şu an düşüş yaşasa da varlık alımları Elon Musk haberinden sonra patlama yaptı. Şimdi ise Dogecoin topluluğu yeni bir fiyat tahmininde bulunuyor.

CoinMarketCap kripto topluluğu, köpek meme tokenın Mayıs 2022’nin sonuna kadar 1.872 oyla ortalama 0.1538$’dan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Özellikle tahmini fiyat, varlığın mevcut değerinden 0,01324 $ veya %9,42 artışa işaret ediyor. Bu arada, Haziran ayı sonu için 777 topluluk üyesinin oyu, DOGE’nin 0,01042 dolardan veya yazı anındaki kripto paranın fiyatından %7,41 daha fazla işlem göreceğini tahmin ediyor.

Önceki altı ay boyunca yapılan tahminlerin performansına dayanarak, Dogecoin topluluğu tarihsel olarak varlığın fiyatını %69,39 doğruluk oranıyla iyi bir tahminde bulunmuştu.

DOGE fiyat analizi

Şu anda, CoinMarketCap verilerine göre DOGE, gün içinde %1,18 artışla 0,1405$ alıcı buluyor. Ancak önceki yedi gün boyunca %0,73 düşüşle işlem gördüğünü hatırlatmakta fayda var.

Muhtemelen Musk’ın en büyük sosyal ağ platformlarından birini devralmasının olumlu etkisi nedeniyle, topluluk Dogecoin’de oldukça iyimser oldu. Bu etki, 26 Nisan’da 2440 işlemle dört ayın en yüksek seviyesine ulaşan 100.000 doların üzerinde bir değere sahip Dogecoin işlemleri görüldü. Tüm bunlara rağmen piyasanın tam vermemesinden dolayı meme coinde durgunluk yeniden hakim oldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin