Kripto balinası, 2 milyarlık DOGE’yi hareket ettirdi: Dump gelecek mi?

Meme coin balina işlemleri 4 ayın zirvesinde: Büyük hareket gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 25 Nisan Pazartesi günü tarihe geçecek bir olay yaşandı. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, Twitter’ı satın aldı. Bu olay tüm dünyada büyük ses getirdi. Daha önce bir kısmını satın alan Musk, tamamına sahip olmak için teklif yaptı. 

Diğer hisselerden tepki gelse de eninde sonunda Tesla CEO’su sosyal medya platformunun hepsini satın aldı. Bu hamle en çok kripto piyasasına yaradı. Özellikle de Dogecoin, bu konuda başı çekiyor.

Elon Musk’ın resmi olarak attığı adımın hemen ardından Dogecoin hareketine başladı. Dün gün içinde yüzde 15’i geçen bir büyüme yaşadı. Piyasanın tersine hareket etmesi yatırımcıları daha çok çekti. Şimdi ise meme coin balina işlemleri bakımından 4 ayın zirvesine çıktı.

Meme coin balina işlemleri zirve yaşarken, analist değerlendirmede bulundu

Kripto analisti Ali Martinez’in 26 Nisan Salı günü attığı tweet’te, balinaların işlemlerinde dört ayın en yüksek seviyesine ulaştığını bildirdi. Gelecekte büyük bir fiyat hareketi için konumlanabileceklerini de ekledi.

Martinez, amacına ulaşmak için 25 Nisan’da büyük işlemlerin sayısında artış ve fiyatta hafif bir artış olduğunu gösteren bir grafik yayınladı. Özellikle DOGE ağındaki 100.000 doların üzerindeki işlem sayısı 2.440 işlemle dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Martinez’e göre:

“Böyle bir piyasa davranışı, balinaların büyük bir fiyat hareketi için nasıl konumlanabileceklerini gösteren bir vekil görevi görebilir.”

Dogecoin fiyat analizi

Fiyat hareketlerinden bahsetmişken Martinez, yedi günlük grafiklerde düşen kama modelinden çıktıktan sonra DOGE’nin 0.24 dolara doğru gittiğini gösteren bir grafik yayınladı. Ancak analist şu konuda da uyardı:

“0.13 dolar destek seviyesinin üzerinde tutunamamak, DOGE için yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Bu bölge üzerinde kalması yükselişi götürür.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin