Dogecoin madenci geliri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Dogecoin madenci geliri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Dogecoin madenci geliri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) kripto para madencileri, veri analizi web sitesinin en son istatistiklerine göre Kasım 2021’de tüm zamanların yeni bir gelir rekorunu kırdı. Özellikle 13 Kasım 2021’de, kripto para madencileri popüler meme coin kripto para biriminin faydalarından yararlanmaya devam ederken, tüm zamanların toplam madenci geliri ilk kez 1 milyar doları aştı. Dogecoin, bu yıl madencilik gelirinde önemli bir artış gördü. En son elde edilen verilere göre toplam miktar şu anda 1.08 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Yukarıdaki grafik, ücretler ve yeni çıkarılan yerel birimler dahil olmak üzere tüm madenci gelirlerinin dolar değerinin toplamını gösterir. Dogecoin’in toplam gelirinin 108 milyon dolar olduğunu belirtmekte fayda var. Varlık popülerlik kazanıp topluluğun dikkatini çekmesinin ardından elde edilen gelir on kat arttı.

Dogecoin fiyatı ve piyasa değeri

Ethereum için toplam gelir şu anda 18 milyar dolar, bu da Dogecoin tarafından üretilen gelir miktarının on sekiz katı. Bununla birlikte, Ethereum‘un piyasa değeri, Dogecoin’in 22 milyar dolar olan gelirinin 21 katından fazla, 477 milyar dolar.

Buna ek olarak, madenci gelirindeki büyüme, DOGE fiyatındaki artışla aynı zamana denk gelen Nisan ve Mayıs aylarında ivme kazanmaya başladı. Sonuç olarak bu, madencilerin bunu kripto paranın artan popülaritesinden kâr elde etme şansı olarak gördüklerini gösteriyor.

Şu anda Dogecoin, son 24 saatte %0,94 düşüş ve önceki haftaya göre %1,06 artışla 0,168 dolardan işlem görüyor. İstatistiklerine göre, 8 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,7004 dolara ulaştığından beri token düşüş eğiliminde.

Artan enflasyon ve ekonomik kaygının bir sonucu olarak, kripto para piyasası yıldan yıla olağanüstü bir artış gördü ve Dogecoin’in 2021 yılında Google’da haberlerle ilgili ilk on terim arasında yer almasına neden oldu. En önemlisi, Tesla CEO’su Elon Musk gibi ünlülerin meme coinin olağanüstü artışında büyük payı var.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin