Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin Kripto Şehirleri konusunda heyecanlı

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, ‘kripto şehirleri’ için neden heyecanlı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı, eyaletlerin DAO’lar ve NFT’ler ile çalışan kripto şehirleri oluşturması için sınırsız fırsat olduğunu söylüyor.

Vitalik Buterin, SG Blockchain Day 2021’de yaptığı konuşmada, temel kripto sorunlarına değindi. Ayrıca, dünyadaki büyük şehirlerin finansal işlemleri basitleştirmek için kripto para birimini ve blok zinciri teknolojisini nasıl benimsediğini tartıştı. Ayrıca, kripto şehirlerin inşa edilmesi için gerekenlere değindi. Ethereum’un kurucu ortağı Buterin, mart 2021’de NFT’lerin önemine değinmişti.

Vitalik Buterin, şehirlerin kripto teknolojisini uygulaması için yeni yollar öneriyor

Buterin, bağımsız kripto paralar olarak kurulan ve finansal işlemleri kolaylaştırmak için CityCoins.co tarafından desteklenen yeni tanıtılmış Miami ve New York kripto paralarını övdü. ” Şehir kripto paralarının ortaya çıkması, bu şehirlerde yaşayan sakinleri, bahsi geçen kripto paraları daha faydalı hale getirmeye çalışmak için cesaretlendirecektir.”

Son zamanlarda Miami belediye başkanı Suarez bir röportajda Miami Coin’den kazanılan ek getirileri şehir sakinlerine dağıtacağını söyledi.

Benzer bir açıklama Nevada’nın, Reno belediye başkanı Hillary Schieveyerel tarafından yapıldı. Belediye başkanı, projeleri desteklemek için NFT satışlarını kullanmayı içeren bir plan önerdi. Kripto dostu yasalarıyla tanınan ABD eyaleti Wyoming, resmi olarak bir CityDAO’dur ve gerçek dünyada blockchain şehirleri kurmak için aktif olarak çalışıyor.

Buterin, “Bir ‘token’ tarafından yönetilmek yerine yönetim, vatandaşların NFT’lerine dayanıyor. En sonunda, yönetim kişi başına en fazla bir oy ile sınırlandırılabilir” dedi.

Kripto şehirleri için daha fazla kripto kullanım alanı gerekiyor

Buterin ayrıca, hükümetin kripto şehirleri oluşturmak için uygulayabileceği bazı potansiyel kullanım durumlarının altını çizdi:

“Mükellefler vergi ödediğinde, vergi ödemelerine eşit miktarda para basan zincirleme bir para basma olayı olacaktır.”

“Basılan ‘coin’ sayısının ödenen vergi miktarına eşit olduğunu kanıtlayan kriptografik bir makbuz olurdu. İnsanların ne kadar vergi ödediğini tam olarak ortaya çıkarmak istemiyorsanız, bunu sıfır bilgiyle bunu yapmanın yolları bile var.”

Buterin ayrıca, bu tür işlemlerin, kripto para işlemlerini benimseme konusunda insanlar arasında bir güven duygusu uyandıracağını ve bu güvenin işlemlerinde şeffaflığı koruyacağını da belirtti.

Cryptoslate

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin