Meme coin kralı, üçüncü çeyrek sonundan önce büyük ralli yapabilecek mi?

Dogecoin fiyatını Eylül ayında yüzde 50 zamlı görebiliriz: İşte 3 ana nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra Dogecoin fiyatı bir anda kendine geldi. Eski seviyelere gidemese de bulunduğu dip noktadan sıçrama yaptı. Ancak bu sıçrama fazla uzun sürmedi. Ralli oldukça kısa sürdü ve yeniden konsolide süreci başladı.

En az üç piyasa katalizörü, Dogecoin’in (DOGE) 2022 yılının üçüncü çeyreğinde en az %50 tırmanabileceğini gösteriyor.

Dogecoin fiyatı: İçeride düşen kama yapısı

Meme coin, Mayıs 2021’den bu yana uzun zaman çizelgesi çizelgelerinde bir “düşen kama” yapısı bulunduruyor. Bu önümüzdeki aylarda yükselişin tersine dönme potansiyeline işaret ediyor.

Düşen takozlar, fiyat trendleri ve azalan, birbirine yaklaşan iki trend çizgisi tarafından tanımlanan bir aralık içinde düştüğünde ortaya çıkarıyor. Bunların meydana gelmesi, azalan ticaret hacimleriyle çakışıyor. Bu da daralan fiyat aralığı nedeniyle ticaret faaliyetinin yavaşladığını gösteriyor.

Kamanın yukarı yönlü kırılması, işlem hacimlerindeki artışla birleştiğinde, varlığın kırılmakta olduğunu gösteriyor. Teknik analizin bir kuralı olarak, düşen bir kama kırılması, fiyatı yapının üst ve alt trend çizgisi arasındaki maksimum mesafe kadar yukarı doğru itmesi anlamına geliyor.

Dogecoin fiyatı

Klasik teoriyi göre Dogecoin fiyatı, kırılma 0.14 $ seviyesinin yakınında veya bugünkü fiyatın yaklaşık %190 üzerinde gerçekleşirse 0,40 $’a yükseleceğini gösteriyor.

En kötü ihtimalle, düşen kama kırılması, kırılma noktasının 0,75 dolar civarında zirveye yakın olduğu göz önüne alındığında, DOGE’nin fiyat artışını %50’nin biraz üzerinde 0,21 dolara çıkarabilir.

DOGE yatırımcıları heyecanlanıyor

Musk’ın 25 Nisan’daki Twitter satın alma duyurusu ve ardından aynı gün yaklaşık %20 artan Dogecoin fiyatları üzerindeki olumlu etkisi, bireysel ve kurumsal ilgide bir artışa denk geldi. Hatta haberin ardından Dogecoin işlemleri bir anda fırladı.

Diğer yandan, Google Trends’e göre, “Dogecoin satın al” anahtar kelimesi için internet sorgulamaları 25 Nisan’da %392 arttı. Bu arada, değeri 100.000 doları aşan zincir üstü DOGE işlemlerinin hacmi aynı gün 2,59 milyar dolara ulaştı. Veri analizi platformu IntoTheBlock, “Bu, 24 Mart’tan bu yana en yüksek hacim ve toplam hacmin %94’ünü temsil ediyor” dedi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin