dogecoin

Dogecoin’de işlem hacmi 100 Bin Doların üstüne çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

WhaleStats’a göre Dogecoin, son 24 saatteki en büyük 2000 BSC balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10’da yer alıyor.

DOGE ticaret hacimlerinin, balinaların desteklemelerindeki ani artışın ortasında yükseldiği iddia ediliyor. IntoTheBlock’tan alınan veriler, zincir üstü Dogecoin işlemlerinin hacminde 100.000 doların üzerinde bir artış olduğunu bildirdi ve toplam değer 25 Nisan’da 2,59 milyar dolara yükseldi.

(5) WhaleStats – the top 1000 BSC richlist on Twitter: “JUST IN: $DOGE @dogecoin now on top 10 by trading volume among 2000 biggest #BSC whales in the last 24hrs 🐳 Peep the top 100 whales here: https://t.co/gGAxYJttsD (and hodl $BBW to see data for the top 2000!) #DOGE #whalestats #babywhale #BBW https://t.co/swQ5EKtbfK” / Twitter

Kriptoanalist Ali Martinez, dört ayın en yüksek seviyesini temsil eden 2400 büyük ölçekli işlemi sayiyor. “Büyük bir fiyat hareketi için nasıl konumlanabileceklerini önererek bu tarz market hareketleri balinalarin temsilcisi gibi görünebilir” dedi.

Dogecoin ile bahşiş gönderme fikri

DOGE, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter ile 44 milyar dolarlık tartışmalı satın alma anlaşmasını tamamlamasının ardından geçen Pazartesi günü büyük bir ralliye gitti. Bunun nedeni, Doge’nin Twitter’da önemli bir rol oynamasının beklenmesi olabilir. Tesla CEO’su, Twitter Blue abonelerinin Dogecoin’in yardımıyla ödeme yapmasına izin verme fikrini zaten önerdi. Musk, yardımcı programı hakkında yorum yaparken, DOGE’nin yardımıyla bahşiş göndermeyi mümkün kılmanın “güzel” olacağını iddia etti.

Starlink önemli bir avantaj olabilir

Geçen hafta, Dogecoin, Starlink aracılığıyla internet olmadan ilk DOGE işlemi gönderildiği için tarihi bir ana damga vurdu. RadioDoge, normal internet altyapısının erişimi dışında yaşayan bireyler için Dogecoin’e ucuz, geniş ölçekli erişim sağlamak için küresel Starlink uydu ağıyla birlikte düşük maliyetli radyo teknolojisini (HF/LoRaWAN) kullanmaya odaklanıyor. Bu, DOGE’nin internet kullanmadan işlem yapabilmesini sağlayacaktır.

DOGE ekibi, kripto projeleri oluşturmak için bir yapı taşı olan Libdogecoin’in ilk aşamasını kullanarak, RadioDoge ve gelecekteki birçok proje için temel çalışmalarına devam ediyor.

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin