Dogecoin fiyat analizi: Önümüzdeki hafta nasıl hareket edecek?

Dogecoin fiyat analizi: Önümüzdeki hafta nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki yeni yıl toparlanmasının ortasında, Dogecoin fiyatı yükselen bir kanal modelinin oluşumunu gösteriyor. Bu model, şu anda bir varlıkta sürdürülen iki yükselen trend çizgisinden oluşuyor.

Son günlerde yaşanan durgunluk piyasadaki gidişatı etkiledi. Dogecoin fiyat analizinde ise gelecek haftada ne bekleniyor? Piyasadaki son satış dalgası ile DOGE fiyatı, modelin desteğini kaybetti. Bu da önümüzdeki günlerde önemli bir düşüşe işaret ediyor gibi.

9 Şubat’ta Dogecoin fiyat analizi için önemli olan kanal modelinin destek trend çizgisinden kırılma gösterdi. Kripto para fiyatı son zamanlarda 0,079 dolarlık destekten toparlandı ve potansiyel düşüş başlamadan önce küçük bir yeniden test aşaması başlattı. 

Dogecoin fiyat analizi: Hareketler nasıl gerçekleşecek?

Son üç gün içinde, meme coin 0,079 $ desteğinden %6,4 yükseldi. Bu da fiyatı mevcut 0,084 $ fiyatına itti.

Dogecoin fiyat analizi; yeniden test aşaması, fiyatın devam eden düzeltmeyi sürdürüp sürdüremeyeceğini doğrulayacaktır. Sürekli alımla, Doge fiyatı potansiyel direnç olarak 0,88 doları yeniden ziyaret edecek. Fiyat bu direncin altında sürdürülebilirlik gösterirse, fiyatın daha fazla düşüşe tanık olması muhtemeldir.

Uzatılmış düzeltme, Dogecoin fiyatını %15,5 düşürerek 0,071 dolara düşürebilir.

Teknik gösterge

  • RSI: Göreceli Güç Endeksi, bir varlığın fiyat hareketinin gücünü ölçen bir momentum osilatörüdür. Bu nedenle, orta çizginin altına inen günlük RSI eğimi, kripto paranın altta yatan düşüş eğilimindeki büyümeyi gösteriyor.
  • EMA’lar: Dogecoin’in mevcut fiyatı ile 0,088 $ arasındaki kritik günlük EMA’lar (20, 50, 100, 200) birikimi, en az dirençli bir fiyatı veya aşağı doğru giden kolay bir yolu gösterir.
  • Direnç seviyeleri – 0,0887 dolar ve 0,1 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,079 dolar ve 0,071 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin