featured

Descrow; Merkezi Olmayan Emanet Hizmeti Platformu ICO’ya Hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DES – Merkezi Olmayan Emanet Hizmeti (Descrow) dünyadaki ilk merkezileştirilmemiş emanet platformudur.

Projenin Misyonu

  • Tüm katılımcılar için daha güvenli ICO yapmak.
  • Potansiyel yatırımcıların yeni girişimlere aşırı güvensizliğini gidermek
  • ICO pazarının daha da büyümesine katkıda bulunmak
  • Fikirimizi uygulanabilir tüm blok zincir bölümlerine çok yönlü bir araç olarak entegre etmek.

 

Descrow, ICO yatırımcılarına paralarını nasıl tasarruf ettirecek?

ICO kampanyalarına yatırım yapmak son derece heyecan verici bir maceradır. Çoğu ICO’nun çılgınca başarısının bir sonucu olarak, aynı zamanda art niyetli ICO oluşumları piyasada güvensizlikte oluşmasına neden oluyor. Blockchain, birçok milyar dolarlık yeni şirket yaratacak benzersiz bir teknolojidir. Bununla birlikte, dolandırıcılık ve dolandırıcılık karşılığında yatırımcıları teminat altına alamaz. Bazı projeler ICO’nun ardından doğrudan fonları alıp kaçmayı planlarken diğerleri, fonları topladıktan sonraki zorlukları veya yönetilemez ölçekte olanları başarısızlığını kabul eder. Her iki durumda da yatırım yapılan tüm fonlar çöp olur. Descrow ICO yatırımcıları için bu güven sorununu ortadan kaldırmayı planlıyor ve böylece yatırımcıların olası zararlarını engelleyerek onlara tasarruf ettirmeyi amaçlıyor.

Daha güvenli yatırım yönetimi için OY VER

Güvenli ICO yatırımları için bir platform olan Descrow, yatırımcıların crowdsale bittikten sonra fonların daha fazla dağıtımını ve kullanımını kontrol etmelerini sağlayan dahili bir emanet-mekanizması sağlıyor.

ICO’ların yol haritasına uyum ve aşamalı gelişmeleri için finansmanı verimli bir şekilde kullanmalarına olanak sağlayan Descrow, ICO kampanyası başlatan projelerde bir sonraki proje adımı için gerekli finansman için yatırımcıların nihai onayını alır. Böylece toplanan fonlar yatırımcıların gözetiminde proje için uygun olarak kullanılır.

Belli başlı şirketin yatırımcıları, projenin daha önceki performansını genel oylama yoluyla değerlendirerek, bir sonraki finansman aşamasına başlayıp başlamamaya karar verirler. Bu prosedür, bitmiş bir ürün geliştirmeyi planlamayan hileli şirketleri ortadan kaldıracak ve belirtilen yükümlülükleri yerine getirmeye hazır olanları aydınlatacaktır.
Yatırımcıların finansmanını durdurmaya karar vermeleri halinde, yatırımın sonraki aşamaları için ayrılan tüm paralar mülk sahiplerine iade edilecek.

ICO yatırımlarınızı sigorta edin

Platform Descrow hayallerinizi gerçeğe dönüştürürken, ICO’lara yönelik bir sigorta fonu oluşturur. Olası bir dolandırıcılık ve hileli durumda toplanan fonlar ile yatırımcının %70 tutarında yatırımını geri ödemeyi sağlar. Ayrıca ilk kez Descrow ile yatırım yapan yatırımcılara da %100 sigorta fonu sağlanacaktır.

Bu gelişmeler ve Descrow in alternatif yapısı ICO dünyasında daha güvenli ve başarılı projelerin ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Descrow ICO kampanyası 29 Kasım’da başlayacak. Kampanya boyunca proje, küresel olarak hizmetlerinin daha da geliştirilmesi ve genişletilmesi için yaklaşık 20 milyon dolar toplamayı hedefliyor. Yatırımcılar Descrow ICO’ya katılmaya razı olup, bizimle birlikte daha sağlıklı ve daha az riskli bir pazar oluşturmaktadır.

ICO başlangıcı: 29.11.2017 (12:00 UTC)
ICO Bitişi: 27.12.2017 (11:59 UTC)
Descrow Tokeni: DES
Başlangıç fiyatı: 1 DES = 0,001 ETH (~ 0,30 $)
Token toplam tutarı: ~ 66 666 666 DES
Borsa Fiyatı: 1 DES = 0,00175 ETH (~ 0,52 $)

Daha fazla detay için:

Web site: descrow.com

Telegram: descrow

Twitter: @descrow3

Facebook: @descrow3


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin