DeFi rüzgarını yaşatan AVAX, ilerleyişini sürdürecek mi?

DeFi rüzgarını yaşatan AVAX, ilerleyişini sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerin öne çıkan kripto para birimi AVAX, bir anda yükseldi. Son 1 hafta içinde yavaş yavaş yükselerek sessiz bir ilerleyiş kaydetti. Ara ara düzeltmeler yapsa da ana trendi yükselişte tuttu. 1 aylık grafikte ise hala eski seviyesine ulaşamadı. Ancak 80 dolara kadar yaşadığı düşüşten sonra toparlanarak 100 doların üstüne çıkmayı bildi. 

Dünyanın en büyük DeFi blok zincirlerinden biri olan Avalanche, son birkaç ayda yatırımcıyı kendisine çekti. Yatırımcılardan ilgi gören kripto para birimi, dördüncü sıradaki Solana ile rekabet içine girebildi. Son yaptığı hareketlerle beraber ilk 10 içinde kalabildi.

Avalanche, Kasım ayında ATH yaptıktan sonra düzeltmesini yaşadı. 140 doların üstüne çıkan DeFi projesi, 80 doların altına kadar sarktı. Bitcoin’in yaşadığı düzeltmeden nasibini alan AVAX, yüzde 50’yi bulan bir düşüş yaşadı. Fakat Avalanche için yeniden toparlanma söz konusu.

AVAX, kayıpları silmeye çalışıyor

AVAX, kayıpları silmeye çalışıyor

Avalanche bu ay yaşadığı tüm kayıpları telafi etmeye çoktan yaklaştı. Aralık ayında neredeyse %43 oranında arttı. Kripto para biriminde büyük bir para ve katılım akışı görünüyor. Avalanche, Aralık ayının tam ortasında, ağ C-Chain’de aylık 537 binden fazla aktif cüzdana sahip.

Avalanche’ın TVL’de 5 milyar doların üzerinde bir değeri Aralık ayından bu yana kaybetmişti. Bu düşüşe rağmen şimdi konumunu geri kazanıyor. Dördüncü sıra için Solana ile sıkı bir mücadele içinde yer alıyor. İleriye dönük olarak, AVAX bu yükselişe devam etmek ve 134 dolarlık ATH’sini kırmak istiyorsa, sosyal varlığını da güçlendirmesi gerekebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin