DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus, Uniswap'te listelendi! GNBU nasıl alınır?
DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus, Uniswap'te listelendi! GNBU nasıl alınır?

DeFi endüstrisinin yeni yıldızı Nimbus, Uniswap’te listelendi! GNBU nasıl alınır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki yüksek oynaklığa, düzenleyici ilgisindeki artışa ve küresel belirsizliğe rağmen, DeFi endüstrisi yükselmeye devam ediyor. Endüstride çok sayıda yatırım fırsatı var. Sadece onları denemeniz ve size en uygun olanı belirlemeniz gerekiyor. Bugün, DeFi alanını yeniden tanımladığını iddia eden Nimbus projesine göz atıyoruz.

Nimbus, piyasaya sürüldükten sonra yalnızca iki gün içinde 35 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Fayda tokeninin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, GNBU yönetişim tokenini en büyük merkezsiz borsa olan Uniswap’te listelemeyi de başardı. Böylece artık herkes projenin bir parçası olabiliyor.

10’dan fazla kazanç stratejisiyle benzersiz bir DeFi projesi

Nimbus ekosistemi, arkalarında çeşitlendirilmiş gelir yaratma mekanizmaları olan dört merkezsiz uygulamaya (dApps) dayalı olarak kullanıcılar için 10’dan fazla kazanç stratejisi sağlıyor. Onlardan bazıları şöyle:

  1. Nimbus IPO Hub dApp: Kullanıcıların kripto ile klasik IPO’lara katılmalarını sağlayan, merkezsiz bir uygulamadır. Herhangi bir miktarda varlığa sahip kullanıcılar, IPO’larda yer alabilecekler. Nimbus’ın DAO katılımcılarına sunduğu en büyük avantajlardan biri, havuza hangi halka arzların dahil edileceğini oylama imkânı. Ayrıca ekstra komisyon ücreti veya kayıt prosedürü yok. Böylelikle sistem tamamen sorunsuz ve verimli hale gelmiş durumda.
  2. Nimbus Crowdfunding dApp: Kullanıcıların dönüştürülebilir banknotlara ve gelecekteki unicorn’ların sermayelerine havuzlar aracılığıyla erişim sağlar. Herkes herhangi bir kripto tutarı koyabiliyor ve ortak bürokrasi ve ekstra ücretlerden kaçınabiliyor. IPO’larda olduğu gibi, DAO katılımcıları nihai varlık alıcı listesine hangi girişimlerin dahil edileceğine oy verebilir. Bunun yanı sıra herhangi bir yeni proje sunmadan önce karmaşık bir değerlendirme sistemi çalıştırıyor.
  3. P2P Lending dApp: P2P borç verme dApp’leri, farklı risk azaltma mekanizmalarına sahip likidite havuzları aracılığıyla borçluları borç verenler ile birleştirir. Ana amaç, her bir katılımcının farklı teminat türleri, geri ödeme seçenekleri, borç verenler için ödül mekanizmaları vb. arasından seçim yaparak kendisine uygun koşulları bulabilmesi için borç verme ve borç almayı özelleştirilebilir hale getirmektir.
  4. Kripto Arbitraj Ticareti: Kullanıcılara verimli ve kusursuz risk yönetimi için bir dizi sorunsuz bir ekosistem sunmayı amaçlayan Nimbus ticaret uygulamasının merkezsiz bir sürümüdür. Nimbus Сrypto Arbitrage-Trading dApp’inin merkezi versiyonunun halihazırda 50.000 kullanıcıya dağıtıldığını belirtmekte fayda var.

Gördüğünüz üzere Nimbus tarafından sunulan çoğu hizmet, geleneksel finans ve DeFi’nin kesişme noktasında. Bu da Nimbus’ın her türden kullanıcıya en iyi yatırım fırsatlarını açmasını ve onları daha verimli ve ödüllendirici hale getirmesini sağlıyor. Uzun vadede, Nimbus kullanıcıları için daha fazla gelir kanalından oluşan tek noktadan bir mağazaya dönüşmesi bekleniyor.

GNBU uzun vadede türünün en iyilerinden

Uniswap’te yeni listelenmiş olan GNBU yönetişim tokeni, sahiplerine yukarıda belirtilen dApp’lerden tüm gelir kanallarından getiri sağlıyor. Bu toplamda, bu sadece bir token üzerinden 10’dan fazla kazanç akışı anlamına geliyor. Böylelikle GNBU, potansiyel olarak uzun vadede türünün en başarılı tokenlerinden biri haline geldi.

Ayrıca Nimbus, geçtiğimiz günlerde 2021’in sonunda önde gelen bir Kuzey Amerika Borsası’nda listelenme planlarını duyurdu. Bu hamlenin GNBU sahiplerine daha da fazla olasılık sunması bekleniyor. Tarihi fırsatı kaçırmayın ve Uniswap üzerinde GNBU’yu ETH/GNBU ve NBU/GNBU çiftlerinde takas etmeye başlayın. Link burada.

Projeyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitelerini, Twitter sayfalarını ve Telegram kanallarını takip edebilirsiniz.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin