Decoin ICO'ya başladı
Decoin ICO'ya başladı

Sektörde devrim yaratmaya hazırlanan Decoin ICO’ya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Decoin, aylar süren birikiminden sonra ICO’nun artık resmi olarak yayınlandığını duyurmaktan gurur duyar!

Decoin, sektördeki mevcut normu kökten değiştirecek, merkezi olmayan bir kripto para ve ticaret platformudur. Art exchange platformu, yatırımcılarla kârları ve D-TEP Kredi Kartları’nı paylaşmak için kullanılacak merkezi olmayan bir kripto para ve çok daha fazlasını sunmaya hazırlanan şirket, başarılı bir lansman için sabırsızlanıyor.

Decoin’in CEO’su Shay Perry, ICO’nun başlangıcıyla ilgili heyecanını şu sözlerle ifade etti:

Decoin, kripto para sektörünü değiştirecek devrimci bir fikir. Danışman ekibimiz, sektörlerindeki en iyilerden biridir ve şirketimizin şu ana kadarki başarısında yönlendirici sözleri etkili olmuştur. Yatırımcılara borsadan elde ettiğimiz kârın bir kısmını ve ICO’nun günlük kullanımdaki değişimini güvence altına alacak bir likidite havuzu sunuyoruz. Heyecanlanlıyız. Geleceğin ne getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Decoin ICO’suna yatırım yapmak için 6 mantıklı sebep

Decoin, kripto para piyasasında heyecan verici, yepyeni bir teklif. Peki neden mi Decoin ICO’suna yatırım yapmalısınız? Sizi şöyle alalım…

  • Kripto para ve borsa, ticari sınıf Blockchain mimarisiyle inşa edilirken yüksek oranda ölçeklenebilir ve güvenli olacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Müşteri fonlarının %97’si soğuk depoda saklanırken, kalan %3’ü saldırı veya kayıp durumunda tamamen sigortalıdır.
  • Şirket, yatırımcılarına kripto alanı içinde rahat olmalarını sağlamak için her yatırımcı için özel bilgi vererek tam destek sunuyor.
  • Decoin ile gelir ve kâr paylaşım sistemi ile sektörde daha önce duyulmamış biçimde her yatırımcı, döviz üzerinden günlük işlemlerden elde edilen gelir ve kâr payından faydalanacak.
  • Decoin’in çevrimiçi cüzdanında tokenlerini işleyen tüm kripto para sahiplerine yıllık %6,2 faiz iadesi verilecektir.
  • Kendi kişisel D-TEP kredi kartınızı kullanarak karınıza kolayca erişebilirsiniz.

D-TEP kredi kartları, sektörü baştan aşağı değiştirecek

Decoin, yatırımcılarının Decoin’in D-TEP kredi kartını kullanmaları için yeni bir yol sağlıyor. Şirket, yatırımcılarına yatırım seviyelerine uygun beş farklı kredi kartı sunacak. Bu kredi kartları, sahiplerinin, Decoin’i ve yatırımlarından elde ettikleri kazançları, bugünkü fiat para birimleri gibi günlük giderlerde kullanmalarına izin verecek.

Decoin kurucusu Nadav Moshe de ICO ile ilgili bazı sözler sarfetti:

Bir şirket olarak heyecan duyuyoruz. Ancak bir vizyon sahibi olarak, ekiple ve yarattığımız çalışmalarla daha fazla gurur duyamazdım. D-TEP kredi kartından istikrarlı Blockchain’imize, küçük şirketimiz için gelecek parlak!

Misyon ve gelecek planları

Decoin’in misyonu, kripto para karşılığı kullanıcılara, kripto paralarının potansiyelini tam olarak kullanabilmelerini sağlayacak bir art exchange platformu yaratmak. Ayrıca, şirket, kripto paraların benimsenmesini ve kitlelerce değiş tokuş edilmesini sağlayacak kullanıcı dostu bir çevrimiçi müşteri hizmeti oluşturmayı hedefliyor.

2018 yazında, D-TEP beta olarak lanse edilecek ve paranın bir takım borsalara ekleneceği belirtildi. 2018 sonbaharında hem ticaret hem de borsa platformlarının piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Son olarak, 2018 kışında, merkezi olmayan borsa platformu kullanıcılara sunulacak.

Şirket ve ICO hakkında detaylı bilgi almak için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Decoin

FacebookTwitterYouTubeLinkedInRedditMediumGithub

Telegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin