Crystal Token
Crystal Token

Crystal Token CEO’su ile özel bir röportaj gerçekleştirdik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crystal Token CEO’su ile platform üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Sorularımızı geri çevirmediği için kendisine teşekkür ederiz. Pasif gelir elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! ICO’ya katılım için buradaki haberimizden detayları öğrenebilirsiniz.

Platformun web sitesi için tıklayınız.

Merhaba, bize kendinizi ve Crystal Token’i kısaca tanıtır mısınız?

Merhaba Kripto Para Haber ailesi! Ben James, Crystal Token’in CEO’suyum. Projemiz hakkında merak ettiklerinizi cevaplamaktan mutluluk duyacağım.

Crystal Token, akıllı yatırımlar alanındaki yenilikleri, Virtual Staking’in yeni konsepti ile katı ve sabit bir pasif gelir kaynağı isteyen tüm yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak için farklı yatırım planları ile yenilenen bir kripto para tokenidir.

Virtual Staking’in yanı sıra, projenin kapsamı otomatik yapay zeka tabanlı ticaret hizmetleri, oyun ve reklamcılığa dek uzanıyoruz. Çekirdek ekibimiz Danimarka’da yerleşik ve ana geçmişimiz farklı alanlardaki tahminler için yapay zeka yaklaşımları üzerine kurulu.

Crystal Token’in teknik altyapısı hakkında bizi bilgilendirir misiniz?

Şu anda altyapımız, Avrupa merkezli ve SSD sürücüler ile bir Anti-DDOS servisiyle donatılmış iki özel sunucudan oluşuyor. Barındırma sözleşmemiz, topluluğumuz için kusursuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak amacıyla sınırsız bant genişliğine sahip.

Token satışı detaylarıyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Yatırımcılar için en önemli tarihler hangileri?

Token satışımız devam ediyor. 3 aşamadan ve son satıştan oluşuyor. Her bir aşamayı eşit boyutlu partiler halinde böldük ve her parti, rastgele bir sayıdaki CYL tokenleri ile, çoklu günlük rauntlarda satıldı. Katılma şekli oldukça basit.

Depozitolar “ilk gelene ilk hizmet” süreci olarak işlenir. Tokenler günlük rauntta satılırsa, yatırılan ETH / BTC, takip eden günlerde sıraya konulacak ve CYL tokenlerine dönüştürülecek. Her gün satılmayan tokenleri yakıyoruz.

Son olarak, CYL token sahipleri için Crystal Reward’u tanıttık, ki bu da ICO’mızda bir tür temettü dağıtımıdır: Her gün sonunda, alınan paranın %10’unu en az 1.000 CYL tokeni olan kullanıcılara (istiflenmiş değil) orantılı olarak dağıtıyoruz kontrol panelinde. Dağıtımı VCYL tokenleri şeklinde yapıyoruz.

Söylenecek önemli noktalardan biri, ICO hala devam ediyor olsa bile, kullanıcılarımız Virtual Staking kontratlarını, ilk günden itibaren bile günlük pasif gelirden yararlanan 1 CYL = 1.5 VCYL oranına kadar açabilirler.

Crystal Token nasıl ve neden doğdu? Bu platformun altında yatan fikir nedir?

Kripto para birimlerinin tutkulu kullanıcılarıyız ve her zaman topluluğumuz için değerli bir projeye katkıda bulunmak için bilgimizi kullanmanın olası bir yolunu düşündük. Crystal Token’in altında yatan fikir, akıllı yatırımlar için bir fayda göstergesi olmak. Bu kavramın ana örneği, günlük ilgi yüzdesi cinsinden CYL ve VCYL tokenleri yatırımına izin veren Virtual Staking servisi.

Diğer bir örnek ise, yatırımcılarımızın platformlarımızı borsalarda otomatik çoklu kripto ticareti yapmak için kullanmasına izin verecek bir hizmet özelliği olarak alım satımıdır.

Piyasaya neden böyle bir fikirle girdiniz?

Motivasyon, pasif gelir için platformların yükselişinde ve başarısında duruyor. Teklifimizin ek faydalar ve uzun vadeli sürdürülebilirlik için bir vizyona sahip olduğunu düşündük.

Piyasada bir rakibiniz var mı, neyi amaçlıyorsunuz?

Rakiplerimiz, esasen staking tabanlı ve kampanya tabanlı yatırım tokenleri ve platformları sunuyor. Rakiplerimiz tarafından sunulanları farklı bakış açılarından geliştiriyoruz. Her şeyden önce, tüm yatırımcılara şeffaf bir şekilde gösterilen gerçek çok paralı işlemler gerçekleştiriyoruz. İkincisi, ilk Virtual Staking platformuyuz: Bu, sürdürülebilirliğin artmasını garanti eder, çünkü faizler ETH’ye bağlı sanal bir para olan VCYL olarak ödenir.

Bu seçim bizi, daha önce başarısız olan birçok projenin en önemli kritik noktası olan USD’deki herhangi bir kripto para biriminin değerinde salınıma karşı duyarsız kılıyor. Son olarak, topluluğumuzun kendilerini otomatik ticaret yapma ve platformumuzun sunduğu araçları kullanarak gerçekleştirme fırsatını güçlendirmeye odaklandık. Bu özellikler, yeni özellikler geliştirme konusundaki sürekli araştırmamızla birlikte, projemizi çok amaçlı utility token olarak ayrıcalıklı bir konuma yerleştiriyor.

Elde ettiğiniz kaynakları nasıl kullanacaksınız?

ICO sırasında toplanan fonlar, prototiplerimizin etkinliğini test etmek için gerekli olan gerçek alım satım yatırımları ile araştırma ve geliştirmeye tahsis edildi. ICO fonlarının bir kısmı, projenin farkındalığını arttırmayı hedefleyen pazarlama eylemlerine de ayrıldı. Virtual Staking sözleşmelerinde kilitlenen fonlar, ticaret için kullanılmakta olup bu gelir, kullanıcılarımıza günlük ilgiye bağlı olarak yeniden dağıtılıyor.

Kendinizi kullanıcıların yerine koyduğunuzda, Crystal Token hakkında ne düşünürdünüz?

Bir müşteri olarak, bugüne kadar yapılmış olan her şey için ve ekibin tavrını göz önünde bulundurarak, yenilikçi fikirler adına Crystal Token’e yatırım yapmayı düşünürdüm. Halihazırda kodlanmış, geliştirmeleri devam eden, tasarlanmış ve çalışan çekirdek işlevlere sahip. Ayrıca tamamı sıfırdan kodlanmış biri platform; büyük bir çaba gösterildiğini düşünürdüm.

Şeffaflık başka bir temel yön, zira ticaret botu bölümü Poloniex’teki canlı işlemleri gösteriyor. Staking hizmeti, ICO sırasında bile mevcut. Ekip sürekli güncellemeleri yayınlıyor ve doğrudan kanal üzerinden iletişim kuruyor. Kullanıcıların yaşadığı sorunları çözmek için bir çevrimdışı teknik destek sistemi de mevcut.

Bir white paper dokümanınız var mı?

Evet, var. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Virtual Staking konseptimiz ve ticaret botumuz hakkında önemli bilgiler içeren iki doküman daha yayımladık. Onlara da aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://crystaltoken.co/assets/leaflets/VirtualStaking.pdf?v1 https://crystaltoken.co/assets/leaflets/BotSpecs.pdf 

Projeniz için başka şirketlerden destek aldınız mı? Bir partnerliğiniz bulunuyor mu?

Şu an aktif ortaklıklar yok, ancak bunun üzerinde çalışıyoruz, çeşitli seçenekleri değerlendiriyoruz. Genel olarak, topluluğumuzun güçlü bir şekilde doğrulayabildiği üzere, çok açık fikirliyiz ve bu nedenle olası işbirliklerini değerlendirmek için her zaman açığız.

Sosyal medya hesaplarınız var mı? İnsanlar sizden nasıl haber alabilir?

Evet, var. Bizi Telegram, Twitter ve Facebook üzerinden takip edebilirsiniz.

Crystal Token

Telegram Kanalı (Haberler)Telegram Sohbeti – FacebookTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin