Cryptoindex 100
Cryptoindex 100

Bir sonraki Bitcoin’i mi bulmak istiyorsunuz? Cryptoindex hizmetinizde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cryptoindex ile artık herkes birer kripto para uzmanı… Nasıl mı? Cevabı içeriğimizde.

Kripto para birimlerinin hızlı büyümesi, dünya çapında profesyonelleri ve amatör yatırımcıları cezbetti. Kripto paralar artık 300 milyar dolardan fazla piyasa değerini elinde tutuyor. Birçok analiste göre bu sayı hiç de uzak olmayan bir gelecekte 10 trilyon dolara ulaşacak. Günümüzde, piyasada 1604’ten fazla farklı kripto para birimi bulunuyor ve bu sayı daha da artacağa benziyor.

Bir sonraki Bitcoin mi? Onu tahmin etmek imkansızdı: Şu ana kadar…

Cryptoindex100 olarak bilinen kripto pazar ölçütünü oluşturmak için inşa edilen ve yapay tarafından desteklenen yeni bir platform olan Cryptoindex ile tanışın. Platformun benzersiz algoritması Zorax, tam otomatik bir endeks hesaplamasının üretilmesinde benzersiz bir yaklaşım oluşturmak için çok sayıda kaynaktan çok çeşitli veri girdileri kullanır. Bu girdilere ve hesaplamalara dayanarak her bir coin, endeksin bir parçası olarak sürekli olarak yeniden değerlenir. Cryptoindex100 otomatiktir, böylelikle insan etkilerini en aza indirir.

Endeks oluşumu, eski dünya finans piyasalarının yeni dünya paralarını yaşanabilir yatırım fırsatları olarak görmeye başlaması için apaçık bir adıım. Kripto para piyasası oyuncuları, bilgi düzeyi ne olursa olsun, her kripto yatırımcısının portföy çeşitlendirme sürecini otomatikleştirebileceği ve basitleştirebileceği bir aracı istediler. Cryptoindex, mevcut kripto para birimlerinin volatilitesini ve riskini azaltır ve kripto para piyasası için yeni ve akıllı bir ölçüt oluşturur.

Cryptoindex işlevleri neler?

London Derivatives Exchange’in (LDX) eski COO’su James Davies:

Profesyonel bir cryptoindex zamanı geldi.

Cryptoindex aşağıdaki işlevlere sahiptir:

  • Bir coinin genel değerlerini etkileyen yüzlerce başka faktörü göz önünde bulundurarak kuralları ve filtrelerini temel alarak doğru paraları seçen bir kripto portföyü oluşturur.
  • Bir dizi cüzdan kaydetme ihtiyacını ortadan kaldırır.
  • Bir portföyü otomatik olarak, anında yeniden dengelemektedir.

Bir kripto para endeksi, bir meta veya hisse senedi endeksine benzer. Kripto para endeksleri, belirli sayıda dijital parayı, tek bir çeşitlendirilmiş portföy haline getirerek, anlaşılması kolay, zahmetsiz ve verimli bir yatırım sinyali yaratır. Cryptoindex ile müşteri, kripto para piyasalarının dinamiklerini izleme ve birkaç dijital para biriminde tasarruf yapma, minimum işlem gerçekleştirme imkanına sahiptir.

CIX100 token ile çok daha geniş bir işlem havuzu

Cryptoindex kullanıcıları, Cryptoindex100’ün anlık değerini izleyebilir, platform aracılığıyla formülleri ve metrikleri takip edebilir ve kripto portföy çeşitliliğini otomatikleştirebilir. Çoğu kripto parada bulunan volatiliteyi, şirketin CIX100 olarak adlandırdığı tokenin satın alınmasıyla azaltır.

CIX100, kendi set fiyatı ile çoğu kripto borsasında kullanılabilir hale gelecek. Alıcı, Cryptoindex platformu satın alma veri kümelerine ve diğer hizmetlere erişmek için CIX100’ü kullanır. Ayrıca, token satışı sırasında CIX100 tokenlerini satın alanlar, ortak firma tarafından sağlanan Likidite Provizyon Programına (LPP) erişebilir.

Finans piyasalarındaki 30 yıllık tecrübesiyle adeta bir finans veteranı olan ve Cryptoindex’in CEO’luğunu üstlenen VJ Angelo, yorumlarını şu ifadelerle dile getirdi:

Kripto para dünyasındaki fırsatları ve gelişmeleri büyüleyici ve heyecan verici buluyorum. Cryptoindex, yeni para ve bankacılık dünyasını geleneksel yatırım ve ticaret modeli ile bir araya getirme fırsatı sunuyor. Bu projenin, bu yeni ürünlerin gelişimini ve benimsenmesini hızlandıracağına inanıyorum.

Cryptoindex ekibi
Cryptoindex ekibi

Algoritma Zorax, 13 yılı aşkın piyasa değerlendirme ve ticaret stratejisi tecrübesi olan bir matematikçi ekibi tarafından geliştirilmiştir. Yapay Zorax ağırlıkları optimize ederken, sinir ağının çıktısından elde edilen sonuçlar stratejik bir katmana aktarılır. Bu, günümüzün sürekli değişen piyasa koşullarında mümkün olan en iyi stratejiyi üretmek anlamına geliyor. Cryptoindex’in sistemi, portföy yönetiminin üç ana bölümünü kapsayacak ve kripto para birimini değiştirme görevini tam olarak otomatik hale getirerek karmaşık işlemleri basitleştirir. Böylece indeks portföyünün yeniden dengelenme sürecini yöneterek gerekli kriterleri karşılamayan coinlerin yerini alır.

CIX100 tokeninin özel satış süreci bugün başlıyor! Whitelist ve ICO koşulları, platformun web sitesinde daha sonra yayınlanacak.

Cryptoindex

Web SitesiTelegram – Facebook – BitcointalkGithubMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

2018 yılının yapay zekâ tabanlı en iyi 10 kripto projesi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin