featured
CONFİDEAL

Confideal Akıllı Sözleşme Platformu ICO’ya Çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İş ilişkilerinin herkes için kolay, hızlı ve erişilebilir olması adına sözleşmeler hazırlayan Confideal akıllı sözleşme platformu ICO’ya hazırlanıyor. Kurumlar, küçük şirketler ve bireyler için aracı olmadan anlaşma sağlayan devrimci proje 02-22 kasım tarihleri arasında token satışına başlayacağını duyurdu.

İlk Ticaret Anlaşmalarından Akıllı Sözleşmelere uzanan tarih:

Yalnızca bir fincan kahve için ödemenizi kredi kartı yapabiliyorsanız, bugün ticaretin nasıl daha kolay hale geldiğine dair mutlaka bir fikriniz vardır. Zamanında kullanılılan bakır paralar günümüzde yerini kağıt ve bozuk paralara bırakmış durumda. Yurtdışından bir şeyler almak için İpek Yolu’na gitmenize gerek yok. Hatta artık yurtdışından bir şeyler almak için yerinizden ayrılmanız bile gerekmiyor. Bir siparişiniz doğrudan evinize kadar  teslim edilebiliyor. Oldukça kolay görünüyor öyle değil mi?  Yüzyıllar öncesine gitmeye gerek yok, bundan yalnızca 50 yıl önce bile bu bahsettiğimiz kavramlar yoktu, oldukça farklıydı ve bu bir sır değil.

Ticari ilişkilerin temel fikri her zaman, değişimin katılımcılarına değer katan, maddi veya manevi nesneler alışverişinde bulunmaktır. Fikir aynı kalırken, gerçekleştirilme şekli modern modifikasyonları beraberinde getiriyor. Taş Devri’nden atalarımız daha iyi bir hayata sahip olmak için yiyecek ve silah ticareti yapmaktaydı, çoğunlukla temel ihtiyaçlarını takas ediyorlardı. Yüzyıllar öncesinde tüccarlar, endüstriyel zorluklar ve artan emek verimliliği, dünyanın dört bir yanındaki devasa dolaşım ürünlerini mümkün kıldı.

Tüm fırsatların “garanti” ile güvence altına alınması gerekir. İlk olarak, basit bir güven, bu rolü alırken yeni fırsatları dört gözle bekliyordu. Ardından ticaret ilişkileri genişledi ve her yeni “müşteriye” güvenemez hale geldik. Bu süreçte sözleşmelerin ortaya çıkması, sürecin daha güvenilir olmasını sağladı.

Bununla birlikte, anlaşmanın ihlal edilmesi, hile ve dolandırıcılık planlarının ustalaşmasını, sözleşmeyi kaybetme veya zarar verme faktörü durumunda zalim misilleme, bu sürecin yeterli olmadığını gösterdi. Bu defa işin içine avukatlar girdi ve anlaşmaların bozulması durumunda yasal süreçle ilgili durumu onlar üstlendiler.

Modern çağda bir üçüncü parti garantisi bankalardır. Aslında, banka tüm finansal operasyonlarınızı kontrol altında tutabilir. Gerçekten de, bu sefer, yasal temsilcinizle birlikte Çin’e sadece kendi imzanızı koymanız, yeni bir dizüstü bilgisayar satın almanız durumunda bulunmanız gerekmiyor. Anlaşmaya başlayacak, parayı aktaracak ve sonra bir ürün alacaksın. Bununla birlikte, para kendiliğinden aktarılamaz. Satıcı, parayı fiziksel biçimde almasa bile, banka hesabında fazladan birkaç numara görünür. Ve bankanın tam burada yaptığı şey budur.

Eylemlerinin para açısından uygulanmasını garanti eden bu üçüncü tarafa güvenmek, herkes için sağduyulu bir yaklaşımla kurulmuştur. Bununla birlikte, yetkili sözleşmeleri daha hızlı, basit ve üçüncü tarafın müdahalesi olmaksızın oluşturmanın başka bir yolu olsaydı nasıl olurdu ?

confideal yol haritası
confideal yol haritası

Gelecek şu an yaşanıyor: dijital teknolojiler, teknolojide sürekli gelişmeler ve yenilikler tarafından güçlendirildi, akıllı sözleşmeler başlatılabiliyor. Akıllı sözleşmeler, üçüncü şahısların karışmadığı, blockchain üzerinde çalışan bir emanet platformlarından güç alan bir anlaşma türüdür. Bu gibi sözleşmeler kripto paralar tarafından desteklenen ve her akıllı sözleşme platformu için benzersiz olan tokenlerin kullanımı nedeniyle her zamankinden daha güvenlidir.
Örneğin, bu platformlardan birine Confideal denir. Akıllı sözleşmeler imkânı geniş kitleler tarafından erişilebilir hale getiriliyor, böylece satmak, satın almak, kiralamak, uzaktan çalışmak ya da küçük, orta ve büyük işletmelerin daha büyük gruplarını isteyen herhangi bir şahsa programlama becerisine sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırıyorlar. Fırsatlarını güvenle ve güvende olmak isteyen herkes için.

Ayrıca, akıllı sözleşmeler şablonlarına ve yapımına erişim sağlamaktan ayrı olarak, Confideal arbitrajı sürekli olarak desteklemektedir. Her iki taraf da sözleşme şartlarını değiştirme aşamasında, yanlış anlama ile yüz yüze gelirse davayı gözlemleyip tarafsız bir karar verecek olan profesyonel ve isimsiz hakemleri arayabilirler. Önemli olan veri gizliliği. Tahkim sürecinde dahi kişisel bilgi ortaya çıkmadığında, veri Ethereum blockchain tarafından şifrelenir ve anlaşma şartlarının değişmezliğini garanti eder.

confideal token
confideal token

Confideal hakkında daha fazla bilgi için Telegram Grubuna katılabilirsiniz.

Web sitesi: confideal.io

Twitter: @confideal.io

Facebook: @confideal.io


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin