Coinbase 'büyük kesinti' yaşıyor! İşlemler durduruldu
Coinbase 'büyük kesinti' yaşıyor! İşlemler durduruldu

Coinbase ‘büyük kesinti’ yaşıyor! İşlemler durduruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Coinbase’de ABD vatandaşları para çekme ve yatırma işlemlerinde sorun yaşıyor. Coinbase konuyla ilgili olarak resmi duyuru paylaştı:

“Şu anda ABD banka hesaplarını içeren ödemelerle ilgili sorun yaşıyoruz. Para çekme ve yatırma işlemleri gerçekleşemiyor. Ekibimiz bu sorunun farkında ve mümkün olan en kısa sürede her şeyi normale döndürmek için çalışıyor.”

Şirket bir düzeltme hazırladığını söyledi ve sorunu “ACH para çekme, para yatırma ve satın alma hataları” ile ilgili bir sorun olarak tanımladı. ACH veya Otomatik Takas Merkezi Ağı, ABD’de banka hesapları arasında elektronik olarak para transferi için kullanılan bir sistemdir.

Şirket, platformdaki etkilenen kullanıcıların bir banka kartı veya PayPal hesabı kullanarak doğrudan satın alma yapabileceklerini açıkladı.

Coinbase‘in destek sayfası, ABD banka hesaplarıyla ilgili sorunu “Büyük Kesinti” olarak sınıflandırdı. Cuma gecesi kendi kesintisi nedeniyle “Düşük Performans” yaşayan Solana dışında, platformda desteklenen her kripto para hâlâ tamamen alınıp satılabilir durumdaydı.

Coinbase’in Twitter’daki resmi destek sayfası daha sonra hesap sahiplerine “fonlarının güvende” olduğunu garanti eden bir bildiri yayınladı ve işlevsellik yeniden başladığında daha fazla bilgi sağlayacağını ekledi. Bununla birlikte, sorunun tespitinin ardından problemin de kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

Elde edilen verilere göre, Coinbase son 24 saat içinde borsasında yaklaşık 569 milyon dolar değerinde işlem hacmi gördü. Bu hacmin yarısından fazlasını BTC ve ETH sağlıyor, ardından %4 veya 23 milyon dolarla SOL’den oluşuyordu.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin