Circle CEO'su USD Coin hakkındaki iddiaları yalanladı:
Circle CEO'su USD Coin hakkındaki iddiaları yalanladı: "Finansal olarak en güçlü konumdayız"

Circle CEO’su USD Coin hakkındaki iddiaları yalanladı: “Finansal olarak en güçlü konumdayız”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Circle’ın kurucusu ve CEO’su Jeremy Allaire, şirketin finansal olarak şimdiye kadar bulunduğu en güçlü konumda olduğunu belirtti.

Finansal hizmet şirketi Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, şirketin ihraççsı olduğu stabil coin USD Coin’in (USDC) olası bir çöküşün eşiğinde olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.

Allaire, hafta sonu yayınlanan bir Twitter ileti dizisinde, birkaç önemli kripto projesinin son çöküşünü hesaba katarak bazı kullanıcıların endişelerinin anlaşılabilir olduğunu söyledi.

Jeremy Allaire şunları söyledi:

“Circle, finansal olarak şimdiye kadarki en güçlü konumda ve şeffaflığımızı artırmaya devam edeceğiz”

Allaire, sözlerini desteklemek için Circle’ın şeffaflık ve güven, denetimler ve tasdikler ile USDC’nin likidite durumu hakkındaki en son raporlarını da paylaştı.

“USDC her zaman ABD dolarıyla değerlenen varlıklar tarafından desteklenmiştir. USDC rezervleri, Blackock ve Bank of New York Mellon gibi önde gelen finansal kuruluşlar tarafından saklanmaktadır.”

Stabil coin aynı zamanda Genesis, BlockFi, Celsius, Galaxy ve Three Arrows Capital (3AC) içeren borç verme faaliyetlerinde de kullanılıyor. Bu kripto şirketlerinin her biri, tüm endüstride dalgalanan bir likidite krizine yakalandı.

https://twitter.com/CryptoInsider23/status/1542027718677504002

Allaire, USDC’nin rezervleri ile borç verme piyasalarında kullanılan gerçek USDC arasında bir fark olduğunu açıklayarak bu söylentileri doğrudan ele almış görünüyor.

“Düzenlenmiş, incelenmiş ve şeffaf olan USDC rezervleri ile Circle’dan uzakta borç verme piyasalarında kullanılan USDC arasında da bariz bir fark var” 

Circle’ın bu hafta, tamamen USDC stabil coin’i üzerine kurulu kısa ve uzun vadeli getiri faiz oranı ürünü Circle Yield hakkında bir blog yazısı paylaşacağını ve söz konusu ürünün hem düzenlenmiş hem de aşırı teminatlı olduğunu vurgulayarak ekledi.

USDC rezervleri

SPAC aracılığıyla halka arz edilen Circle, bu yıl Şubat ayında 9 milyar dolar değerindeydi. Boston merkezli firma, yıllık denetimlere ek olarak, USDC rezervinin büyüklüğü ve bileşimi hakkında aylık bildirimler de yayınlıyor. USDC stabil coin, kripto pazarındaki en büyük ikinci stabil coin’dir ve 55.8 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle piyasa lideri Tether’den (USDT) yaklaşık 10 milyar dolar uzaktadır.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin