Sıcak gelişme: Three Arrows Capital, sonunda temerrüt bildirimi aldı!

Sıcak gelişme: Three Arrows Capital, sonunda temerrüt bildirimi aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir bültenleri meşgul eden Three Arrows Capital (3AC) hakkında yeni bir karar geldi. Kripto piyasasındaki çöküşle beraber gelen krizin habercisi olan 3AC, iflas bayrağını taşıyanlardan oldu. Celsius ile birlikte yeni krizin adresi olan şirket, bir türlü beklentileri karşılayamadı. Şimdi ise temerrüt bildirimi geldi.

Voyager Digital Ltd. bugün konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Şirketin operasyonel yan kuruluşu Voyager Digital LLC’nin, daha önce açıklanan 15.250 tutarındaki kredisinin vadesi gelen ödemelerini yapmadığı için Three Arrows Capital’a (3AC) temerrüt bildiriminde bulunduğunu duyurdu.

Voyager, yabancı kaynakların raporuna göre, 3AC’den bir kurtarma girişiminde bulunmayı planlıyor. Şu anda danışmanlarıyla elindeki çeşitli yasal seçenekler hakkında görüşmeler yapıldığı biliniyor.

Three Arrows Capital için yolun sonu mu?

Platform hala normal şekilde çalışıyor. Müşteri siparişlerini yerine getiriyor ve para çekme işlemlerini gerçekleştiriyor.

24 Haziran 2022 itibarıyla, Voyager’ın kabaca 137 milyon dolar nakit parası vardı bunun içine kripto varlıkları da dahil edebiliriz. Buna ek olarak, şirket, Alameda Ventures Ltd. tarafından sağlanan 15.000 BTC’nin yanı sıra daha önce açıklanan 200 milyon dolarlık nakit ve USDC’ye de erişebilir. Voyager CEO’su Stephen Ehrlich şunları söyledi:

“Bilançomuzu güçlendirmek ve müşterilerin likidite taleplerini karşılamaya devam edebilmek için seçenekleri takip ediyoruz. Bu süreçte özenle ve hızla çalışıyoruz.”

Voyager Digital para çekme işlemlerini kısıtlıyor

Kripto para piyasasındaki satıştan sert bir şekilde etkilenen Singapur merkezli hedge fonu Three Arrows Capital’e maruz kalınması krizi meydana çıkardı. Olayların ardından, kripto komisyoncusu Voyager Digital, 22 Haziran’da günlük para çekme limitini önemli ölçüde azaltmıştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin