Terra’nın Luna ve UST’si bu hafta büyük sürpriz yaptı!

Terra’nın Luna ve UST’si bu hafta büyük sürpriz yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bir ayı daha geride bıraktık. Temmuz ayına gelmemize rağmen Terra’nın varlıkları konuşulmaya devam ediyor. Bu hafta ise yaşadığı yükselişle öne çıktığını görüyoruz. Haftalık performansın yüzde 100’ün bir hayli fazla üstünde gerçekleşti.

Terra blok zincirindeki en popüler iki kripto varlığının düşüşünden sonra, dijital para birimleri Terrausd (UST) ve Luna classic (LUNC), son zamanlarda ABD doları karşısında büyük bir değer kazandı. Son yedi gün boyunca, LUNC %96,3 arttı. Bir zamanların istikrarlı olan UST bu hafta %400’ün üzerinde yükseldi.

Luna Classic ve sabit varlık UST, etkileyici şekilde yükseliyor

Bazı kripto varlıklarının asla ölmediği dijital para birimleri dünyasında oldukça iyi biliniyor. Bu, bazen Terraclassicusd (USTC) olarak adlandırılan eski bir sabit para olan Luna classic (LUNC) ve Terrausd (UST) adlı iki ünlü kripto varlığı için geçerli gibi.

LUNC, Luna classic adını aldı. Çünkü Terra’nın yeni simgesi artık LUNA olarak anılıyor. UST bir zamanlar istikrarlıydı ve 1$ paritesini sabitti. Ekim 2020’den 9 Mayıs 2022’ye kadar bu sabitliği tuttu.

Sonrasında UST birim başına 0,006$ ve altına düşt. Şimdi ise UST bu aralıktan %617,5 yükseldi. UST bu hafta %472,4 artarak 29 Haziran’da birim başına 0,0926 $’a yükseldi. UST bu yükselişin ardından değer kaybederken, 30 Haziran Perşembe günü hala yaklaşık 0,04217516 ila 0,081822 $ arasında 24 saatlik bir işlem aralığı tuttu.

UST, 9 Mayıs’ta ayrılınca, LUNC zaten değer kaybediyordu. Ancak dört gün önce LUNC, birim başına 82 dolar karşılığında el değiştiriyordu. UST’nin ayrıldığı gün, LUNC o gün birim başına 61 dolardan el değiştirdi, ancak ertesi gün LUNC başına 27 dolardan işlem gördü.

O zamandan beri, LUNC depegging olayından dört gün sonra 13 Mayıs’ta 0,000000999967$’a tüm zamanların en düşük seviyesini vurdu. Mucizevi bir şekilde, LUNC bu hafta sadece %96,3 arttı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin