Cardano yatırımcıları için iyi günler geliyor mu? Merak edilen veriler…

Cardano yatırımcıları için iyi günler geliyor mu? Merak edilen veriler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano yatırımcıları, ADA coin’in yükselmesini dört gözle bekliyor. Ancak piyasanın baskılanması majör altcoin’i de etkiliyor. Diğer yandan topluluğu meraklandıran veriler paylaşıldı.

DeFillama verilerine göre, ADA belirteci açısından Cardano’da kilitli varlıkların (TVL) toplam değeri, 7 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 341,42 milyona ulaştı. ADA belirteci TVL, yazı esnasında 333.16 milyona düştü.

Cardano’nun DeFi TVL’si 110,39 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 300 milyon dolardan çok uzak kaldı. Cardano ağındaki merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetleri, bu yıl birkaç yeni protokolün piyasaya sürülmesiyle arttı. Ocak ayında, Cardano’nun aşırı teminatlandırılmış stablecoin’i Djed, lansmanının ilk 24 saatinde TVL’sinin 10 milyon doları geçtiğini gördü. 

Cardano yatırımcıları için merak edilenler

Proje büyük bir hızla büyüme kaydediyor. Şu anda ağda kilitli tokenlerin %10’undan fazlasını yani 31 milyondan fazla ADA’yı oluşturuyor. 

Djed’in yanı sıra ilk üç Cardano DeFi protokolü olan Minswap, WingRiders ve Indigo da son 30 gün içinde TVL’lerini artırdı. DeFillama verilerine göre Minswap’in TVL’si %13 artışla 40.27 milyon $’a yükselirken, WingRiders ve Indigo sırasıyla %0.86 ve %1.50 artışla 16.83 milyon $ ve 16.76 milyon $’a ulaştı.

Diğer yandan en büyük 10 kripto para birimi arasında Cardano yatırımcıları en çok zarar görenler arasında yer alıyor. Mevcut fiyatlarla, IntoTheBlock’tan alınan veriler, ADA yatırımcılarının büyük çoğunluğunun kırmızıda olduğunu gösteriyor.

Fiyat açısından, Cardano yatırımcılarını mutlu etmeyen bir sonuç var. Şu anda 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 $’dan %89’un üzerinde düşüşle, tüm zamanların en yüksek değerlerinden %70’ten daha az kayıpla oturan en iyi rakiplerinin hala çok gerisinde.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin