Zincir üstü metrikler, Cardano geleceği hakkında ne söylüyor?
Zincir üstü metrikler, Cardano geleceği hakkında ne söylüyor?

Zincir üstü metrikler, Cardano geleceği hakkında ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En umut verici ekosistemlerden biri olan Cardano, başlangıcından bu yana önemli gelişmelere tanık oldu. Bu güncellemeler, ADA’nın fiyatını doğrudan veya dolaylı olarak destekledi. Benzer şekilde, hakim alıcılar, potansiyel bir yükseliş algılayarak daha fazla kripto parayı konsolide etme eğilimindedir.

Bu sefer farklı olan ne?

Cardano balinaları veya baskın alıcılar, mevcut ruh haline rağmen bir işlem telaşı sergilediler ve buna göre kripto piyasası tek bir günde 200 milyar dolardan fazla kaybetti. Bununla birlikte, analitik bir firma olan Santiment, 14 Mayıs’ta attığı bir tweet’te ilginç bir yükseliş davranışı gördü. Cardano balinaları, ADA’nın 0,40 dolar işaretine düşmesine rağmen tokeni aktif olarak destekledi.

Santiment’e göre, bu fiyatta potansiyel bir seviye artışı gösterdi.

“Bu artışlar, ADA için çok yaygın olarak fiyat yönü değişikliklerini gösteriyor”

İşte aynısının grafiksel gösterimi:

Ek olarak, hacim özelliği de bir artış gösterdi. Yukarıdaki aktif davranışı takiben, Cardano blok zincirinde de çok fazla aktivite vardı ve bu da artan hacimlere yol açtı.

Artık hacimlerdeki artış her iki yöne de gidebilir ve fiyatların hangi yönde hareket etmeye başladığı henüz görülmedi.

Cardano sinyalleri neler söylüyor?

Cardano’nun IOHK’sı, Daedalus cüzdanının yeni bir versiyonunun ana ağ için Daedalus 4.10.0’ı duyurdu. Daedalus 4.10.0, adsız yerel tokenlerin görüntülenmesini iyileştirdi ve Windows geliştirme ortamı için destek ekledi.

https://twitter.com/InputOutputHK/status/1524808698094358529

Bu sürüm ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve kullanıcı arabirimi geliştirmeleri içeriyordu. Bunu takiben, Cardano’nun ADA’sı %30’a kadar yükseldi ve diğer büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, ADA genel kripto piyasası fiyat düzeltmesine kurban gitti.

Yazım sırasında, 0,5 dolar seviyesinde işlem gördüğü için yeni bir %9 düzeltme yaşadı. Aslında, ünlü yatırımcılar token için çok üzücü bir senaryodan korkuyor. Cardano’nun fiyat düşüşü, bağımsız bir piyasa analisti olan Capo of Crypto tarafından vurgulanan teknik bir yapıdan geldi. Takma adlı analist, ADA’nın bir sonraki adımda 0,30-0,35 dolar aralığına düşebileceğini kaydetti.

Trend satıcılardan yana olduğu için alıcıların dikkatli olması gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin