Son dakika: Terra, İsviçreli varlık yöneticisiyle görüştü; yatırım gelebilir!
Son dakika: Terra, İsviçreli varlık yöneticisiyle görüştü; yatırım gelebilir!

Son dakika: Terra, İsviçreli varlık yöneticisiyle görüştü; yatırım gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İsviçreli varlık yöneticisi GAM Holding Cuma günü yaptığı açıklamada, UST stabil coin’ini potansiyel olarak desteklemek için Terra geliştiricisi Terraform Labs ile görüştüklerini söyledi.

GAM, token atılırken fazla UST arzını yakmak için muhtemelen 2 milyar ila 3 milyar dolar arasında yatırım yapabileceğini söyledi. GAM, LUNA’nın UST sabitini 1 dolara yeniden kurmasına yardım etmeyi amaçlıyor.

Hareket, LUNA’nın UST sabitlemesini desteklemek için özel sermaye yardımına başvurduğuna dair raporların ortasında geldi. Blockchain’in 1.5 milyar doların üzerinde para istediği bildirildi.

Terra kurucusu Do Kwon ayrıca yakın zamanda LUNA’nın UST’yi çok daha fazla sermaye gerektiren geleneksel olarak teminatlandırılmış bir stabil coin yapmayı düşündüğünü söyledi.

GAM, UST’de potansiyel görüyor

GAM, bir basın açıklamasında, UST’ye verdiği desteğin arkasındaki temel mantığın LUNA ekosisteminde potansiyel görmesi olduğunu söyledi. Firma ayrıca UST’nin sabit değerini koruma konusundaki algoritmik mekanizmasına da güveniyor.

Siyah kuğu olayları piyasaları etkilediğinde, fırsatlar çiçek açar. UST’nin son faaliyetlerinde fırsat görüyoruz ve Terra’nın daha geniş stratejisinde umut görmeye devam ediyoruz.

Genel merkezi Zürih’te bulunan GAM’ın yönetimi altında 95 milyar doların üzerinde varlığa sahip. Ayrıca SIX Swiss Exchange’de halka açık olarak listelendi.

Terra ağı durduruldu

Duyurudan önce Terra, ana tokenlerindeki daha fazla kaybı kapatmak için blok zincirini durdurmuştu. Bu, ağın son 12 saat içinde ikinci kez durmasıydı ve zincir henüz ticarete devam etmedi.

Terra, fazla UST’yi yakmak ve sabitleyiciyi desteklemek için daha fazla LUNA basmak dahil olmak üzere tokeni desteklemek için çeşitli önlemleri özetledi.

Yine de, önlemlerinin şimdiye kadar etkisiz olduğu kanıtlandı. Bu aynı zamanda projeye ve kurucusu Kwon’a yönelik artan eleştirilere yol açtı.

Blok zincirinden toplu para çekme işlemleri, blok zincirini neredeyse tamamen sermayeden yoksun hale getirerek, tek başına herhangi bir kurtarma girişimini imkansız hale getirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin