Cardano destekten sıçrıyor: ADA boğaları güç toplamaya başladı!
Cardano destekten sıçrıyor: ADA boğaları güç toplamaya başladı!

Cardano destekten sıçrıyor: ADA boğaları güç toplamaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun (ADA) fiyatı yükseliş işaretleri gösterdi ve kilit destekten sıçradıktan sonra Tether’e (USDT) karşı yükselişe hazırlanabilir. Ethereum fiyatı yükselişe geçmesiyle Cardano dahil diğer altcoinler de yükselişe geçti.

Grafikten, ADA’nın fiyatı, o bölgeden sıçrayan ve 0,55 dolarlık bir fiyata yükselen haftalık en düşük yaklaşık 0,4 dolar gördü. Altcoin 0,66 dolar dirençle karşılaştığı için fiyat daha fazla ivme kazandı. ADA’nın haftalık grafikteki fiyatı bu yükseliş yapısıyla devam ederse, hızlı bir şekilde 0,66 doları test ettikten sonra 0,75 dolar seviyesine kadar ilerleyebilir.

ADA desteğinden 0,45 dolar sıçradı ve 0,63 dolardan dirençle karşılaştığı için yükseldi. ADA’nın fiyatı bir kanalda değişmeye devam etmesinin ardından bu kırılma fiyatı 0,63 dolara da gönderebilir.

Yazma noktasında, ADA’nın fiyatı 0,55 ABD doları olan 50 Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) üzerinde 0,55 ABD dolar seviyesinde yer alıyor.

ADA’nın fiyatı 0,5 dolarlık desteği başarılı bir şekilde tutarsa, fiyatın daha da yükseldiğini görebiliriz. ADA’nın fiyatı reddedilirse, 50 EMA’ya karşılık gelen 0,5 dolar, alımlar için iyi bir destek olması beklenebilir.

Günlük grafikte ADA fiyatı için Göreceli Güç Endeksi (RSI), 65’in üzerindedir ve ADA için sağlıklı alım tekliflerini gösteriyor. ADA’nın hacmi, satın alma tekliflerini gösterir, bu da boğaların fiyatı yükseltebileceğini gösterebilir.

  • ADA fiyatı için günlük direnç: 0,66 dolar.
  • ADA fiyatı için günlük destek: 0,5 dolar.

Cardano (ADA) 4 saatlik grafiği

Cardano fiyatı, değişen kanalın üzerinde başarılı bir kırılmanın ardından yükseliş yapısını korumaya devam etti. Cardanohafta sonu satışları nedeniyle ADA’nın fiyatının reddedilmesi durumunda, 4 saatlik grafikte destek görevi gören 0,52 ve 0,5 dolar fiyatlarıyla 50 ve 200 EMA’nın üzerinde işlem görüyor. ADA’nın fiyatı, iyi hacimle 0,52 desteğinin üzerinde kalırsa, fiyatların 0,66 $’a doğru eğilim gösterdiğini görebiliriz. ADA’nın bir satış yaşaması durumunda, 50 ve 200 EMA fiyatları ADA fiyatları için destek görevi görmesi beklenebilir.

  • ADA fiyatı için Dört Saatlik direnç: 0,66 dolar.
  • ADA fiyatı için Dört Saatlik destek: 0,52, 0,50 ABD doları.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin