Milyarder Mark Cuban:
Milyarder Mark Cuban: "Dogecoin Cardano'dan daha faydalı"

Milyarder Mark Cuban: “Dogecoin Cardano’dan daha faydalı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mark Cuban, Cardano’nun akıllı sözleşmeleri başlatmasıyla beklenen etkiyi yaratmadığını belirtti. Milyarder Mark Cuban, kripto para odaklı YouTube kanalı AltcoinDaily ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Dogecoin’in Cardano’dan daha etkili olduğunu söyledi. Cuban şu ifadeleri kullandı:

“Dogecoin gerçekten uygulamalar için bir platform haline gelene kadar Cardano için fırsat devam edebilir.”

Mark Cuban eleştirilerine devam ediyor!

Cuban, Ethereum rakibinin neredeyse bir yıl önce akıllı sözleşmeler başlatmasına rağmen çok az etki yaptığını kaydetti. 90’ların sonundaki dot-com patlaması sırasında bir servet kazanan milyarder yatırımcının Cardano’nun faydasını ilk kez sorgulamıyor. Geçen Mayıs ayında Cuban, benzer açıklamalarda bulunmuştu.  Cuban, kripto para alanındaki yenilik eksikliğinden endişe duyduğunu da dile getiriyor.

Yaklaşan Merge yükseltmesinden bahseden Cuban, Ethereum’un hisse kanıtına geçişi konusunda çok fazla belirsizlik olduğunu söyledi. Blockchain’in başarısının büyük ölçüde daha fazla uygulamanın benimsenip benimsenmemesine bağlı olacağına inanıyor. Milyarder ayrıca Metaverse’de sanal arazi satın alan yatırımcılara da eleştirilerde bulunmayı ihmal etmedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin