Cardano (ADA) fiyatı, önceki Hard Fork güncellemesinde yaşanan yükselişi tekrar edebilir!
Cardano (ADA) fiyatı, önceki Hard Fork güncellemesinde yaşanan yükselişi tekrar edebilir!

Cardano (ADA) fiyatı, önceki Hard Fork güncellemesinde yaşanan yükselişi tekrar edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) son 24 saatte %7,13 oranında düşüş kaydetti.  ADA fiyatının son zamanlarda görülen fiyat hareketi, kripto paranın geçen yıl yaşanan Hard Fork güncellemesine benzer fiyat hareketleri gösteriyor. Daha önceki bazı hard fork olayları boğa piyasası sırasında yaşanırken, yaklaşmakta olan hard fork düşüş trendinde gerçekleşecek.

ADA fiyatını ne bekliyor?

Şu anda, ADA’nın fiyatı 0,6049 dolardan işlem görüyor. Elde edilen verilere göre piyasa değerine göre ise altıncı sırada yer alıyor. Cardano piyasa değerine göre son yükselişiyle Binance Coin ve Ripple’ın önüne geçti. ADA’nın son gün fiyatındaki bu hafif gerileme, kripto paranın bir gün önce %20’den fazla artmasının ardından geldi.

ADA’nın son zamanlardaki fiyat hareketi, kripto paranın tarihinde sert çatal olaylarının biriktiği anlarda görülen tekrarlayan bir eğilimdir. Kripto paranın tarihinde böyle üç an oldu ve yaklaşan Vasil hard fork etkinliğinin ADA’nın fiyatı üzerinde benzer bir etkisi olabilir gibi görünüyor.

Bununla birlikte önemli bir nokta da önceki üç hard fork olayının bir boğa piyasası sırasında gerçekleştiği, buna karşın şu anki yaklaşmakta olan hard fork’un düşüş trendinde yer alacağıdır. Bu, önceki üç hard fork olayında ADA’nın fiyatının yaptığı gibi bir yükseliş rallisine girmek yerine, ADA’nın başlamak için sağlam bir fiyat tabanı oluşturduğunu görebileceğimiz anlamına gelebilir.

Günlük grafikte ADA fiyatı 20 Hareketli Ortalama (MA) çizgisinin üzerine çıktı ve 50 MA çizgisini test etmeye çalıştı. 50 MA girişimi, fiyatta hafif bir geri çekilme ile karşılandı. Bununla birlikte, ADA’nın fiyatı 20 MA çizgisinin üzerinde kalabilirse, şu anda bir geri çekilme sağlıklı olabilir. ADA’nın Vasil hard fork’u yaklaşırken fırlatmak için sağlam bir temel oluşturmasına izin verir. ADA’nın fiyatı tekrar yükselmeden önce 0,52 dolar seviyesine düşebileceğinden yatırımcılar dikkatli olmalı.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin