Balinalar bu altcoin'den alım yapmaya devam ediyor!
Balinalar bu altcoin'den alım yapmaya devam ediyor!

Balinalar bu altcoin’den alım yapmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRON (TRX) tokeni, ayı piyasasına rağmen ivmesini korumayı başaran altcoinlerden biri oldu. Ayrıca TRX tokeni bu ayın en çok kazananı oldu. arada, Crypto balina cüzdanları son 24 saat içinde büyük miktarda TRX topladı.

Whale Alert verilerine göre, birden fazla işlemde balinalar 293 milyon doların üzerinde TRX tokeni ekledi. Yaklaşık 3.56 milyar TRX Binance’den farklı bilinmeyen cüzdanlara taşındı. Bu satın alma, 76 milyon doları aşan iki büyük işlemi içeriyordu. Benzer işlemlerde, balina 30 Mayıs 2022’de 87,7 milyon doların üzerinde TRX tokeni ekledi. En büyük işlemi Binance’den bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 960 milyon TRX taşıdı.

Altcoin yazım sırasında ortalama 0,081 ABD doları fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %9 artarak 967 milyon dolara ulaştı. Altcoin son 30 gün içinde %20’den fazla arttı. Bu arada, Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük dijital varlıklar sırasıyla %17 ve %29 oranında geriledi.

TRON DAO, listesine yeni üye ekledi

Daha önce, TRON DAO Reserve, Three Arrows Capital için tezgah üstü (OTC) masası olan TPS sermayesinin sekizinci üyesi olduğunu duyurdu. Daha önce, Falconx ağı Rezerv tarafından üye listelerine eklendi. Bu arada, TRON başkanı Justin Sun, stabilcoinleri USDD ile ilgili bazı büyük haberlerin bu hafta düşeceğini belirtti.

TRON’un USDD’si, TerraUSD çöküşünün ışığında en karlı stabilcoin olduğunu kanıtladı. USDD toplam arzı 601 milyon dolara yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi 62 milyon dolardır.

Dikkat çeken bu artış TRON zincirinin piyasa çöküşü sırasında kilitlenen toplam değerini artırmasına yardımcı oldu. Altcoin’in TVL’si son 1 ayda yaklaşık %50 arttı. Kilitli değeri 5,9 milyar dolar. Bununla birlikte, Ethereum zinciri hala en büyük TVL ile lider durumda.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin