featured
canya

CanYa: Kriptopara Temelli Dünyanın En İyi Otonom Hizmet Pazarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CanYa, dünyanın en iyi otonom hizmet pazarı olacaktır. Canya, şeffaf bir liyakat sistemini kriptopara ödemelerle birleştiren, kullanıcıların gücüne değer katan, heyecan verici bir ödül sistemi, gelişmiş eşleme, çoklu dil desteği ve merkezi olmayan yapısı ile ilk gerçek global hizmet platformudur. CanYa, kripto para birimlerinin toplum tarafından kabulünü hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

canyaCanYa şirketinin CEO ve kurucu ortağı John-Paul Thorbjornsen : “Ekibim ve ben, CanYa’yı 2015 yılında üç temel ilke ile kurduk.

1-)   Üçüncü tarafa ihtiyaç duyulmadan hizmetlerin gerçekten eşler arası olması gerektiği. Binlerce yıldır bir başkasının yeteneği veya hizmeti için üçüncü tarafların uzlaşısına gerek duymadan doğrudan değer değiştirdik.

2-)  İkincisi, tüm kullanıcılar için gerçek bir liyakat sistemi sağlayarak, en iyi sağlayıcıların en çok işi almaları ve hizmetlerinden hakettikleri ücreti almalarıdır.

3-)  Üçüncüsü, tasarım teknolojinin sunduğu nimetleri özenle yerine getirmek ve dijital dünya ile gerçek dünya arasında sorunsuz arayüz deneyimleri yaşatmaktır  dedi”.

CanYa, ev ve dijital hizmetler sektöründe yakın zamanda piyasaya çıkan, zengin özelliklere sahip bir canyaplatformdur. Platform, servis sağlayıcıları bulmak, ayırtmak, ödemek ve incelemek için halihazırda yetişkinlere yönelik iOS ve Android uygulamalarından oluşmaktadır. Web uygulaması beta halindedir. Ödemeler şu anda Avustralya dolarıdır. CanYaCoin, hem istikrarlı özellikleri hem de kullanıcı talebinden büyüme özelliklerini sergilemesi açısından benzersizdir.

 

ICO Süreci :  2 Trilyon Dolarlık Piyasada Sizde Yerinizi Alın

 

CanYa, 60 Milyon  CanYaCoin satarak, 78,000 ETH toplamayı umuyor. Alınan fonlar kripto para ödeme katmanına entegre etmek, korumalı aracı sözleşmesi için likidite sağlamak, özellikleri genişletmek ve pazarlama, çeviriler ve altyapı ile agresif bir küresel lansmanı üstlenmek için kullanılacaktır.

canya

CanYa, kripto para ve gerçek dünya arasında ERC20 tabanlı paranın dünya genelinde 2 trilyon dolar değerinde olan nitelikli insan hizmetleri değeri arasındaki en büyük bağıdır. Coin platformda harcanabilir ve gerçek dünya işçiliğine dönüştürülebilir. Freemium abonelik modeli, para için sürekli bir talep ve platform için bir gelir akışı sağlar. Fiat ödeme ağ geçitlerini birleştirerek CanYaCoin, fiatın kriptoya geçmesinin meşru bir geçidi olacak ve tüm ekosistemi geliştirecek ve ana kabulü hızlandıracaktır. Daha ayrıntılı bilgi için https://canya.io/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Sosyal Medya Linkleri :

 

Facebook: https://www.facebook.com/CanYaapp/

Twitter: https://twitter.com/canya_io

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10416126/

Blog:  https://blog.canya.com.au/


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin