TaleCraft

Bybit TaleCraft (CRAFT) Listelemesi Şerefine Türkiye’ye Özel 5.000 CRAFT token ve 250 CRAFT NFT Ödül Havuzu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2021 yılının kripto varlıklar tarafında şüphesiz en güçlü trendi NFT trendiydi. Bu trend kripto para yatırımcılarının yanı sıra ana akım medyanın, ünlülerin ve kurumsal şirketlerin dahil olmasıyla güçlenerek büyük bir pazara dönüştü. NFT trendini NFT tabanlı oyna-kazan (play-to-earn), GameFi trendi takip etti. Bugün hem NFT hem de oyun konseptini diğer birçok konpsetle bir araya getiren ve kullanıcılara üst seviye sanal evren deneyimi sunan Metaverse konseptini yoğun bir şekilde tartışıyoruz. 

TaleCraft ise Avalanche blokzinciri üzerine geliştirilen NFT tabanlı, play-to-earn modeli ile çalışan bir oyun Metaverse’idir. NFT, GameFi ve Metaverse konseptlerini bir araya getiren TaleCraft, kullanıcıları için NFT tabanlı, oynarken kazanabilecekleri sürdürülebilir bir oyun deneyimi, ekonomi inşa etmeyi amaçlamaktadır

Türkiye’deki kripto varlık yatırımcılarının ilgisini çekmeyi başaran CRAFT, 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ilk resmi merkezi borsa listelemesi olarak Bybit’in Spot piyasasında listelendi. 

CRAFT Listelemesine Özel Kampanyamıza Katılanlar İçin 5000 CRAFT ve 250 CRAFT NFT Ödül Havuzu!

Bybit, CRAFT’ı listeleyen ilk resmi merkezi borsa (CEX) olarak Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor.

Etkinlik [Blog Linki] süresi boyunca, dış cüzdanlardan Bybit CRAFT adresine 20 USD ya da daha fazla değerde CRAFT yatıran tüm kullanıcılar 25,000 USD değerindeki 5000 CRAFT Airdrop’unu paylaşacak.

Etkinlik [Blog Linki] süresi boyunca, en az 50 USD değerinde Bybit CRAFT/USDT spot çiftinde alım-satım yapan tüm kullanıcılar her biri $40 değerinde olan ve ayrıca oyun içinde de kullanabilecekleri 250 adet CRAFT NFT’sini kazanmak için şanslı çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Ödüller Bunlarla da Sınırlı Değil! 

Tüm bu ödüllerin yanı sıra Bybit’in referans kampanyasına katılan kullanıcılar, geçerli her bir referans için 20 dolar değerinde trade ödülü ve değeri 500 dolara varan ödül kartları kazanabilir.  

Bybit’in Türkiye’deki kullanıcıları için CRAFT listelenmesine özel gerçekleştireceği etkinlik 13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 16:00’da başladı ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 16:00’da sona erecek.

7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor. 

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

-*-

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin